spot_img
spot_img
spot_img

FC Voluntari – Sepsi OSK deschide runda a 14-a din Superliga de fotbal

Meciul are loc astăzi, de la ora 17:30.

Articole similare

FC Voluntari – Sepsi OSK Sf. Gheorghe este meciul care deschide runda cu numărul 14 din Superligă. Meciul are loc astăzi, de la ora 17:30.

FC Voluntari şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiţie internă. De şapte ori s-au impus gazdele din această rundă, iar de două ori au câştigat covăsnenii. Alte şapte partide s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 10 septembrie 2017, Sepsi OSK-FC Voluntari 0-3, meci jucat pe arena Tineretului din Braşov. Toate cele 3 goluri au fost înscrise în ultimele 30 de minute de Alexandru Tudorie.

Întâiul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 12 mai 2018, FC Voluntari-Sepsi OSK 1-2 (L. Marinescu / Y. Hamed, I. Fulop).
Cele mai multe goluri s-au înscris pe 3 februarie 2019, FC Voluntari-Sepsi OSK 4-2.

Partida va fi una specială pentru Liviu Ciobotariu, cel care a antrenat formaţia ilfoveană din mai 2021 până în iunie 2023. A reușit cea mai bună clasare în Superliga României din istoria grupării din Voluntari, locul 4 la finele stagiunii 2021/2022.

„Mergem la Voluntari să câștigăm!”

„Cunosc foarte bine echipa FC Voluntari, cunosc bine jucătorii și spiritul lor, i-am pregătit doi ani. Sunt foarte greu de învins, în special pe teren propriu. Faptul că nu au primit gol în ultimele 4 etape spune multe. Dar noi suntem foarte motivați, ne dorim foarte mult să câștigăm, avem nevoie de puncte. Mergem la Voluntari să câștigăm!

Cred că echipa s-a descătușat după ultima victorie, mai ales că am reușit să marcăm 5 goluri. Am scăpat de acel blocaj mental. Cred că deja există un restart, va trebui să avem evoluțiile din începutul sezonului. Suntem o echipă cu jucători maturi, tehnici, cu calitate”,  a declarat Liviu Ciobotariu.

La casele de pariuri, Sepsi OSK este favorită, cu o cotă de 2.57. O victorie a gazdelor e cotată la 2.95. Egalul are o cotă de 3.1.

Foto: facebook.com/osksepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole