spot_img
spot_img
spot_img

Genoa i-a stabilit un preț uriaș lui Radu Drăgușin

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăgușin se află în atenția mai multor cluburi importante din Europa.

Articole similare

Impresarul internaționalului român anunță că fotbalistul ar putea pleca în iarnă, însă numai pentru suma de 30 de milioane de euro.

„A crescut la Juventus. E dezamăgit că a fost vândut, dar se întâmplă astfel de lucruri în viață. Eu n-am avut niciun dubiu în privința lui, de când lucrăm împreună și văd cum se pregătește în fiecare zi. Este atent la fiecare mic detaliu, în special alimentației. A avut norocul să fie în același vestiar cu Ronaldo, Buffon, Chiellini. Chiar și astăzi, Chiellini îi dă câteva sfaturi. Visul lui este să atingă cote foarte înalte”, a declarat Florin Manea pentru TvPlay.it.

Agentul lui Radu Drăgușin a dezvăluit că a avut discuții cu oficialii lui Newcastle și că suma de 30 de milioane de euro poate fi plătită doar de echipe din Premier League.

„Nu mi-ar plăcea (n.r. ca Drăgușin să revină la Juventus), dar el știe. În viață nu se știe niciodată, chiar dacă Genoa va cere cu siguranță mulți bani pe el. Genoa l-ar vinde doar pentru o ofertă mai mare de 30 de milioane de euro. E născut în 2002 și mai are timp să se dezvolte. Este conștient că acum se află la 85% din potențialul său. Suma pe care o cere Genoa poate fi plătită doar de echipe din Premier League”, a mai spus Florin Manea.

10.000.000 de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt.

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăgușin se află în atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar fundașul român a avut parte de tatonări în ultima perioadă.

De serviciile lui Drăgușin s-au interesat AC Milan și Inter, însă prețul cerut de Genoa este considerat unul destul de mare pentru granzii din Italia.

Radu Drăgușin a devenit un titular incontestabil la Genoa și la naționala mare a României, iar evoluțiile fundașului au fost urmărite atent în ultimele luni.

Printre formațiile interesate se numără și Newcastle, iar Florin Manea a dat o declarație misterioasă cu privire la viitorul jucătorului.

„A fost un interes din partea celor de la Milan şi Inter, dar Genoa nu-l vinde fără 30 de milioane, iar aceste sume ajung la nivelul din Premier League.

Am avut nişte întâlniri cu cei de la Newcastle, dar şi alte cluburi. Deci, va pleca oare din Italia? Probabil”, a mai declarat Florin Manea.

Foto: Genoa CFC

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole