spot_img
spot_img
spot_img

Gigi Becali anunță că a plătit toți banii pe transferul lui Marius Ștefănescu

Articole similare

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a plătit clubului Sepsi OSK suma integrală pentru transferul lui Marius Ștefănescu. Anunțul, publicat de prosport.ro, vine după ce patronul Sepsi, László Diószegi, a declarat într-un interviu în presa maghiară că FCSB nu a dat toți banii și că nu e normal să-i „cerșească”.

Aș dori să adaug că în loc de cei 1.310.000 de euro conveniți inițial plus TVA (aproximativ 1,6 milioane de euro), FCSB a transferat doar 700.000 și nu prea ne mai răspund la apeluri. Trebuia să primim întreaga sumă pe 10 iulie, dar au ajuns doar 40 la sută. Sunt convins că restul va ajunge până pe 15 octombrie, pentru că UEFA va verifica cluburile interesate de competiția de cupă europeană, inclusiv pe ei. Dar nici nu este în regulă că banii vin picătură cu picătură și trebuie să cerșești pentru ei”, spunea Diószegi în interviul acordat csakfoci.hu.

Gigi Becali a venit cu precizări:

Nu știu ce a vorbit Diószegi, dar eu vă anunț că azi (luni, 23 septembrie) i-am dat toți banii pentru Ștefănescu și am închis-o cu el. Nu mai am să îi dau niciun ban. Voi așa mă știți pe mine? Cui i-am dat eu țepe? Câți bani au încasat patronii ăștia de prin fotbalul românesc de la mine? Aveam și noi niște calcule făcute, aveam și noi niște bani de încasat, dar i-am dat omului toți banii și cu asta, basta! Nu vreau să mai aud că Dioszegi se plânge că nu i-am făcut plata integral. Gata, azi i-am plătit toți banii!”, a declarat Gigi Becali.

FCSB l-a transferat pe atacantul Marius Ștefănescu în luna iunie. „Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, anunța clubul după semnarea contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole