spot_img
spot_img
spot_img

Kevin Varga, jucător din naționala Ungariei, a semnat cu Sepsi OSK

Kevin Varga a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Articole similare

Sepsi OSK l-a prezentat oficial pe Kevin Varga, o extremă stânga în vârstă de 27 de ani. El joacă pentru naționala Ungariei. Varga a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Varga este cotat la 650 de mii de euro de către Transfermarkt. El a ajuns la Sepsi Sfântu Gheorghe din postura de jucător liber de contract. Jucase la Apollon Limassol (Cipru). Varga a mai jucat în Ungaria, la Debrecen, Balmazújváros și Cigánd, în Turcia, la Kasimpasa și Hatayspor, dar și în Elveția, la Young Boys Berna.

Kevin Varga are 14 selecții la echipa națională a Ungariei.

„Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord cu extrema stângă Varga Kevin (în vârstă de 27 de ani), care ultima oară a jucat la Apollon Limassol (Cipru), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Debreceni VSC (Ungaria), Hatayspor (Turcia), Kasimpasa (Turcia) sau BSC Young Boys (Elveția). Jucătorul, cu 14 de selecții în echipa națională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, au scris covăsnenii pe Facebook.

Rapid este în căutarea unui portar în locul lui Horațiu Moldovan. Pe lista scurtă – Roland Niczuly, titularul de la Sepsi OSK.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi OSK, a vorbit despre posibilitatea ca Roland Niczuly să plece de la formația din Sfântu Gheorghe în această iarnă.

„Niczuly este unul dintre cei mai buni portari din România, nu ţin minte să fi greşit serios în vreun meci. Nu cred că este o prioritate pentru Rapid, pentru că ne-ar fi contactat.

Pe de altă parte, pe noi o sumă de 200-300.000 de euro nu ne-ar fi interesat, mai mult am pierde. Doar ofertele foarte bune le-am lua în considerare”, a declarat Attila Hadnagy.

Roland Niczuly are o cotă de piață de 1,6 milioane de euro. Pe lista Rapidului se mai află Marian Aioani, portarul în vârstă de 24 de ani de la Farul Constanța.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole