spot_img
spot_img
spot_img

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Articole similare

Kylian Mbappe, atacantul celor de la Paris Saint-Germain, ar fi semnat deja cu Real Madrid. Se pare că niciun alt club nu a fost cu adevărat în cursa pentru a-i obține semnătura tânărului fotbalist de la PSG.
Anunțul oficial al campioanei Spaniei ar urma să vină după finala Champions League cu Borussia Dortmund.

Înțelegere! Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. Cel mai scump transfer gratuit de până acum cu bonusuri de semnare și procente de drepturi de imagine. După ani de speculații, tânărul de 25 de ani este în drum spre Spania. Francezul a visat mereu la Real Madrid. Niciun alt club nu a fost vreodată în cursă pentru el. Anunțul oficial va fi făcut după finala Ligii Campionilor. La Liga are o nouă stea”, au scris cei de la @transfers pe Instagram.

Kylian Mbappe, starul lui Paris Saint-Germain, spunea că va fi veșnic recunoscător că a avut ocazia să joace la PSG, campioana Franței.

Salutare tuturor! Mereu am spus că voi vorbi cu voi când va veni vremea, iar acum vreau să vă anunț că este ultimul meu an la PSG. Nu-mi voi prelungi contractul, iar aventura se va termina în câteva săptămâni. Sunt foarte emoționat și mă bucur foarte mult că am putut face parte din acest club, unul dintre cele mai mari din Franța și din lume. A fost foarte multă presiune, am crescut ca jucător și am jucat alături de unii dintre cei mai buni jucători din istorie, unii dintre cei mai mari campioni. Vreau să mulțumesc tuturor coechipierilor pe care i-am avut și tuturor antrenorilor: Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier și Luis Enrique”, a transmis Kylian Mbappe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole