spot_img
spot_img
spot_img

László Diószegi: „Clar, e nevoie de schimbare!”

„Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”, spune patronul Sepsi OSK.

Articole similare

După eșecul cu FCU Craiova, 1-2, László Diószegi criticat echipa și a anunțat că va face o schimbare. „Am arătat jalnic! E clar că avem nevoie de o schimbare!”

„Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulțumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren și aceea nu a fost Sepsi. Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă.

Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut și azi și în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic.

Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Dacă rămâne așa, nu avem speranțe că se schimbă ceva. În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din minutul 45 n-am mai jucat nimic. Parcă nici forță n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”.

„Este clar că trebuie un șoc la echipă!”, spune Diószegi.

Diószegi a lăsat de înțeles că îl va demite pe Liviu Ciobotariu, potrivit iAM Sport. „Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o ședință, în 2-3 zile se va decide totul. Nu iau decizii la cald, nu pot să spun momentan nimic 100%, dar este clar că trebuie un șoc la echipă. Avem nevoie de o schimbare”.

Liviu Ciobotariu a fost numit antrenorul lui Sepsi în luna iunie a acestui an. La primul meci oficial pe banca covăsnenilor, Ciobotariu a reușit să câștige Supercupa României, după ce a învins campioana en-titre, Farul, cu scorul de 1-0.

Ciobotariu, spre Dinamo.

Dinamo a decis să-l înlocuiască pe Ovidiu Burcă și se pare că s-ar fi înțeles deja cu Liviu Ciobotariu.

Fostul internațional român ar urma să vină în pauza competițională, scrie iamsport.ro. Ciobotariu vrea să aibă șansa de a avea un stagiu de pregătire alături de jucători. Ar fi a doua aventură a lui Ciobotariu pe banca lui Dinamo, formație pe care a mai pregătit-o între 2011 și 2012.

3 COMENTARII

  1. Era de asteptat ca Ciobotariu sa fie demis de la SEPSI. Inca nu a fost, dar nu va mai apuca week-end-ul aici.
    Am inteles ca vine Laszlo Balint.
    O fi bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole