spot_img
spot_img
spot_img

Laszlo Diószegi, la finala Ligii Campionilor: Pentru România, e o utopie

Articole similare

Laszlo Diószegi, patronul Sepsi OSK, a fost prezent la Londra pentru finala dintre Real Madrid și Dortmund. Potrivit gsp.ro, el s-a declarat neutru cu privire la rezultat, cu un gram de simpatie în plus față de „Die Schwarzgelben”, ținând cont de trecutul tehnicianului covăsnenilor, Bernd Storck, fost jucător la Borussia.

Diószegi a avut și un discurs extrem de realist privind șansele ca o echipă din campionatul intern să ajungă să dispute astfel de partide.

Sursa foto: Corina Caragea

Relaxat, îmbrăcat într-un tricou al formației pe care o patronează, Diószegi s-a arătat extrem de încântat de atmosfera de pe Wembley. Fiind chestionat de o posibilă favorită în duelul de cinci stele de pe „bijuteria” din mijlocul Londrei, Diószegi a declarat următoarele:

Nu susțin nicio echipă, însă a sosit timpul să văd și un meci de Champions League. Poate cândva și clubul meu poate concura în această competiție. Nu am nicio favorită, dar ca o conjuctură, acum zece ani, am fost tot la Londra pentru finală. A câștigat Bayern în fața celor de la Dortmund, scor 2-1. Vreau să văd un meci frumos, să observăm diferența de valoare între partidele de la noi și un meci uriaș în Champions League. Bernd Storck este un suporter înfocat al Borussiei. Pentru el, 5% îi voi susține pe nemți.”

Sursa foto: Corina Caragea

Să fiu sincer, noi nu avem valoare pentru a discuta de Champions League. O echipă cum sunt FCSB, CFR Cluj, Rapid sau Universitatea Craiova poate spera maximum la turul al treilea. O finală este utopie”, a mai spus patronul formației covăsnene.

Sursa foto: Real Madrid

Chiar dacă a ratat din toate pozițiile, atacantul Niclas Fullkrug a reușit să îl impresioneze pe Laszlo Diószegi cu pericolul pe care l-a creat în jumătatea adversă. La o zi după marea finală, patronul lui Sepsi a glumit și a transmis că va încerca să îl aducă pe neamț la Sfântu Gheorghe în această vară: „Vrem să aducem jucători care își doresc să joace fotbal. Vreau să-l aduc pe Fullkrug la Sfântu-Gheorghe să dea vreo 20 de goluri. Am glumit puțin”, a mai spus Diószegi.

Al 15-lea trofeu pentru Real Madrid

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor, după ce a învins-o, sâmbătă, 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra, pe Borussia Dortmund, scor 2-0 (Dani Carvajal – ’74, Vinicius – ’83).

„Albii” au cucerit al 15-lea trofeu din palmares, într-un meci în care n-au contat în prima parte, când nemții au irosit șanse uriașe.
Spania conduce la numărul de trofee, cu 20 (5 aduse de FC Barcelona), urmată de Anglia, cu 15, Italia, cu 12, Germania, cu 8, etc.

Sursa foto: Real Madrid

Croatul Luka Modric şi spaniolul Dani Carvajal i s-au alăturat legendarului Paco Gento, fiind singurii care au cucerit trofeul de şase ori. Modric şi Carvajal sunt jucătorii cu cele mai multe trofee în era Champions League, şase fiecare, în timp ce francezul Karim Benzema, portughezul Cristiano Ronaldo şi Kroos au câte cinci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole