spot_img
spot_img
spot_img

László Diószegi, lecție deschisă pentru Gigi Becali

„Problemele încep când fiecare vrea să ia din atribuțiile celuilalt!”

Articole similare

László Diószegi, patronul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a bucurat de felicitările tuturor după calificarea în turul III preliminar din Conference League. El a oferit o lecție deschisă pentru omologul său de la FCSB, Gigi Becali.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CSKA Sofia s-au întâlnit joi seară, pe terenul covăsnenilor, în cadrul turului II preliminar din Conference League. Sepsi OSK s-a impus cu scorul de 4-0. În tur, învinsese cu 2-0.

Felicitat și apreciat pentru creșterea pe care a avut-o Sepsi OSK în ultimii ani, Diószegi a fost întrebat și despre implicarea sa în club. Întrebarea pornea de la obiceiurile rivalului din Superliga, Gigi Becali.

László Diószegi a explicat de ce nu intervine și nu are de gând să intervină în munca antrenorului.

Mai exact, să impună jucători în primul „11”. Patronul lui Sepsi consideră că fiecare angajat și om implicat într-un club de fotbal trebuie să își respecte atribuțiile.

„(n.r. Nu aveți această dorință de a interveni în primul „11”?) În niciun caz! Eu așa consider că fiecare are rostul lui în viață și nu numai în viață, ci și la un club. Directorul sportiv e ca să aducă jucători, antrenorul să antreneze, patronul să aibă grijă ca să aibă bani clubul și așa mai departe. Fiecare trebuie să își știe atribuțiile. Atunci încep problemele când fiecare vrea să ia din atribuțiile celuilalt, așa consider eu”, a spus László Diószegi.

În turul III preliminar din Conference League, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe o va întâlni pe Aktobe, în dublă manșă.

Pentru această calificare, Sepsi Sfântu Gheorghe și-a asigurat suma de 550 de mii de euro din partea UEFA. În cazul în care trece și de Aktobe, gruparea covăsneană va încasa 750 de mii de euro. Calificarea în grupe ar aduce 2.9 milioane de euro în conturile clubului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole