spot_img
spot_img
spot_img

László Diószegi: scaunul domnului Ciobotariu nu se clatină!

Universitatea Cluj și Sepsi OSK se înfruntă astăzi în reeditarea finalei din Cupa României.

Articole similare

László Diószegi a vorbit despre viitorul lui Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a lui Sepsi OSK.

Înfrângerea cu CFR Cluj, 0-3, din runda a 11-a a Superligii, a reprezentat al patrulea eșec consecutiv pentru Sepsi OSK în campionat.
Pasa proastă a echipei a fost observată și de László Diószegi. El a mărturisit că a convocat staff-ul și jucătorii la o discuție pentru a identifica problemele. Gruparea din Sfântu Gheorghe a coborât pe locul 10 și s-a îndepărtat de poziția a șasea, ultima care duce în play-off la finalul campionatului regulat.

Schimbarea lui Ciobotariu nu e luată în calcul.

Finanțatorul lui Sepsi OSK a spus că schimbarea lui Liviu Ciobotariu din funcția de antrenor nu este o variantă pe care o ia în calcul.

„(n.r. despre ce se întâmplă la Sepsi în această perioadă) Nu pot să vă dau un răspuns, nu există un raspuns clar. Am discutat cu jucătorii săptămâna trecută, am mâncat împreună un purcel și au promis că vor câștiga cu CFR-ul. Din păcate, a rămas doar promisiune, a fost foarte dureros pentru mine. Mâine sigur o să vorbesc și eu cu staff-ul tehnic și cu jucătorii, să vedem cum putem să ieșim din pasa asta neagră.

(n.r. dacă postul lui Ciobotariu este în pericol) Se poate la alte cluburi, la noi nu există așa ceva. Nu se clatină scaunul domnului Ciobotariu. Trebuie să stăm liniștiți, nu trebuie să ne agităm. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să discutăm. Mai mult, jucătorii sunt vinovați, cu jucătorii trebuie să vorbim.

Cu jocul din ultimele 4 jocuri, sută la sută că iese (n.r. Sepsi din play-off), nici nu mai visăm la play-off. Dacă ne uităm la cum am jucat în Conference League, avem șanse. Totul va depinde de următoarele trei jocuri”, a spus László Diószegi.

Sepsi OSK caută a doua victorie în deplasare din acest sezon

Ultima partidă a etapei a 12-a din Liga 1 aduce față în față formațiile Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, astăzi, de la ora 21:00. Este o reeditare a finalei sezonului trecut din Cupa României Betano. Un meci al revanșei pentru ”U” și totodată o partidă a redresării în campionat pentru Sepsi OSK.

Universitatea Cluj și Sepsi OSK sunt vecine de clasament, fiecare cu câte 12 puncte acumulate până acum. Înaintea duelului direct, cele două formații traversează momente de formă diferite. Universitatea Cluj n-a pierdut niciun meci din ultimele patru disputate în toate competițiile. Sepsi OSK a pierdut ultimele patru partide de campionat.

Sepsi OSK a primit cel puțin două goluri în ultimele patru etape din Liga 1. Universitatea Cluj a marcat două goluri în ultimele două partide disputate.

Ultima oară când s-au întâlnit, Universitatea Cluj și Sepsi OSK au evoluat cu trofeul pe masă în finala Cupei României Betano. Un meci încheiat 0-0 după 90 de minute și care a fost decis de covăsneni la loviturile de departajare. Anterior, Sepsi OSK câștigase cele două meciuri din sezonul regular, 1-0 în deplasare și 2-1 pe teren propriu.

Universitatea Cluj are doar o înfrângere în ultimele șapte partide oficiale, un 0-2, acasă cu Politehnica Iașți, în 4 septembrie. Altfel însă, ”alb-negrii” nu au câștigat niciun meci de acasă în acest sezon.

Singura victorie în deplasare pentru Sepsi OSK în actuala ediție de SuperLiga s-a înregistrat în 31 iulie, 3-0 la Dinamo.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole