spot_img
spot_img
spot_img

László Diószegi: Sepsi OSK, totul pentru campionat!

Sepsi OSK părăsește Europa cu capul sus!

Articole similare

László Diószegi, patronul clubului Sepsi OSK, nu a fost deloc supărat din cauza eliminării din Conference League. După partida cu Bodo/Glimt a anunțat un nou transfer la Sfântu Gheorghe.

Meciul dintre Bodo/Glimt și Sepsi Sfântu Gheorghe s-a disputat joi seară, în Norvegia, în cadrul manșei retur a play-off-ului Conference League. S-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2, după prelungiri. În tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

După această partidă, László Diószegi a anunțat că va transfera un fundaș central care a bifat câteva apariții în echipa națională a Ungariei.

„O să mai vină un fundaș central. (întrebat dacă tot maghiar – n.r.) Nu contează, noi nu ținem cont de naționalitate. Vrem să aducem un fundaș central care are vreo opt apariții în naționala Ungariei”, a spus László Diószegi la Digi Sport.

„Cred că am fost cel puțin egali!”

Deși au ratat calificarea, jucătorii covăsneni au fost felicitați de patron, imediat după meci, în vestiar.

„Eu am intrat în vestiarul băieților noștri și am zis o singură propoziție: «Sunt mândru de voi!». Și sincer vă spun, am pierdut, dar sunt mândru de ei. Eu cred că putem să părăsim stadionul cu capul sus. Eu consider că trebuie să scoatem pălăria în fața băieților. Au luptat 120 de minute. Dacă nu era penalty pentru ei, poate ajungeam la loviturile de departajare. Astăzi, cred că am fost cel puțin egali.

Eu niciodată nu m-am legat de arbitri, dar astăzi parcă arbitrii au fost cu nordicii. Haideți să revedem tot meciul. Dar nu vreau să spun că de asta am pierdut. Au dat 10% pentru echipa gazdă. În general, România pierde 5%, acum a fost 10%. Eu consider că am fost egali echipei din Bodo/Glimt. Eu consider că nu ne-am făcut de râs” , a spus Diószegi.

Liviu Ciobotariu acuză arbitrajul.

Liviu Ciobotariu a mărturisit că este mândru de evoluția elevilor săi în tot acest parcurs european. Antrenorul lui Sepsi consideră că un rol important în eliminarea grupării din Sfântu Gheorghe din cupele europene l-a avut și brigada de arbitraj. Aceasta i-a anulat golul lui Marius Ștefănescu și a validat reușita lui Pellegrino.

Sepsi OSK a avut o prestație solidă în deplasarea din Norvegia. Covăsnenii au revenit de la 0-2 și au izbutit să ducă meciul în prelungiri. În minutul 100, Bodo/Glimt a făcut 3-2. Peste un minut, Marius Ștefănescu a egalat, dar VAR-ul a decis că a fost în offside. Liviu Ciobotariu nu este de acord cu această decizie.

„Aș vrea să îmi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, exceptând primele 25 de minute. Îmi felicit jucătorii pentru parcursul din Conference League, eu cred că am arătat foarte bine în această competiție, am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta pentru rezultate pozitive.

Părăsim această competiție cu un gust amar, au fost ceva probleme de arbitraj. Din punctul meu de vedere, la golul lui Ștefănescu nu a fost offside și la golul lui Pellegrino a fost offside de cel puțin un metru. Important e că ne-am prezentat bine, am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică.

Acum ne concentrăm pe campionat și Cupa României. Va trebui să ne refacem fizic pentru jocul cu UTA. Am primit acel gol din penalty în extratime, am încercat să ne revenim, am crezut în rezultat, am luptat până la final, dar am părăsit această competiție cu capul sus”, a spus Liviu Ciobotariu.

Foto: Facebook Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole