spot_img
spot_img
spot_img

Laszlo Diószegi: „Ștefănescu mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”

Articole similare

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, a lămurit situația transferului lui Marius Ștefănescu la FCSB. În urmă cu doar câteva luni, acesta afirma răspicat că acesta nu va ajunge niciodată la echipa din Ghencea.

Vă dați seama ce nopți și ce zile am avut în ultima perioadă… știm de un an că Marius Ștefănescu vrea să plece din angrenajul nostru, că și-ar dori să evolueze pentru o echipă mai mare”, a spus acesta la Fotbal Club, emisiune realizată de Digi Sport.

Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine. Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu ar fi trebuit să iau apărarea jucătorului. Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni. Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi. Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, a completat acesta.

„Banii nu sunt totul”

Dioszegi regretă declarațiile anterioare și afirmă că această mutare i-a lăsat un gust amar, fiind dezamăgit de Ștefănescu. Alături de echipa din Covasna, fotbalistul originar din Caracal a câștigat patru distincții: două Cupe ale României și două Supercupe.

Vreau să îi transmit că banii nu sunt cel mai important lucru, sunt alte lucruri mai importante. Singura ofertă concretă a fost cea de la FCSB! A fost vorba de onoarea mea, de cuvântul meu în acest transfer.
Nu cred că mă poate acuza nimeni că am mințit vreodată. Îi urez baftă, datorită lui am avut niște rezultate bune. Unde sunt bani mai mulți, acolo e normal să își dorească să meargă
”, a concluzionat finanțatorul lui Sepsi.

Anunțul a fost făcut de Gigi Becali

Gigi Becali a făcut marele anunț în legătură cu cu transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsila FCSB. Patronul campioanei a dezvăluit că fotbalistul a făcut vizita medicală în cursul zilei de joi, 12 iunie 2024 și a vorbit și despre suma pe care a plătit-o în schimbul jucătorului.

„Am terminat actele. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: «Toată lumea știe că ai spus la nervi». Poți să spui la nervi că nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o. ”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Latifundiarul din Pipera nu a vrut să spună cu exactitate cât a fost nevoit să plătească pentru transferul fotbalistului de la Sepsi Sf. Gheorghe dar a declarat că a fost nevoit să scoată din buzunare peste un milion de euro pentru a obține semnătura jucătorului. Totodată, patronul celor de la FCSB a vorbit și despre negocierile pe care le-a purtat cu Marius Ștefănescu.

E confidențial cât plătesc pentru Ștefănescu, am și eu o diplomație acum, dacă toată viața nu am fost. Totul este parafat. Nu va sta pe bancă, am plătit foarte mulți bani, peste un milion de euro. După ce va semna, vă dezvălui și suma. La nivel de salarii, este în top. Eu îi dădeam aproape dublu față de ce primea la Sepsi, iar el se gândea. Este băiat deștept și a negociat! A semnat pe o perioadă de cinci ani, e normal dacă plătești atât de mult”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Conform platformei de specialitate Transfermarkt, Marius Ștefănescu este cotat la suma de 1.7 milioane de euro. În stagiunea recent încheiată, fotbalistul a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere opt pase decisive pentru Sepsi Sf. Gheorghe. Acesta mai avea contract până în vara anului 2026.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole