spot_img
spot_img
spot_img

Liviu Ciobotariu nu mai e antrenor la Sepsi OSK!

Anunțul oficial a fost făcut astăzi.

Articole similare

Liviu Ciobotariu a plecat de la Sepsi! Ultimul meci al lui Ciobotariu la Sfântu Gheorghe a fost eșecul cu FC U Craiova, din Bănie, scor 1-2.
Pe lângă Liviu Ciobotariu, Sepsi s-a despărțit și de Cătălin Munteanu, respectiv Adrian Iordache, secunzii acestuia.

Reziliere pe cale amiabilă.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu.

Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a fost comunicatul postat azi de Sepsi OSK pe pagina de Facebook.

Liviu Ciobotariu a fost numit antrenorul lui Sepsi OSK în luna iunie a acestui an.

La primul meci oficial pe banca covăsnenilor, Ciobotariu a reușit să câștige Supercupa României, după ce a învins campioana en-titre, Farul, cu scorul de 1-0.

După un început bun și prestații lăudabile în preliminariile Conference League, Sepsi a avut o pasă neagră în campionat. Acum, Sepsi e pe 10, cu 20 de puncte, la 5 de locurile de play-off.

Cine vine la Sepsi?

Sepsi OSK a discutat deja cu Laszlo Balint (44 de ani), a anunțat Gazeta Sporturilor. Dar Attila Hadnagy, directorul sportiv, spune că există și varianta unui antrenor străin.

„Avem o variantă, este vorba despre un antrenor străin. Nu vreau sa dau numele pentru că nu e 100% rezolvat. Dacă e gata, joi vine în România si semnează”, a spus Attila Hadnagy.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole