spot_img
spot_img
spot_img

Marius Coman a semnat cu Sepsi OSK

Cei de la Corvinul vor sărbători sâmbătă, de la ora 19:00, alături de fani, câștigarea Cupei României.

Articole similare

Marius Coman (27 de ani), golgheterul celor de la Corvinul Hunedoara în acest sezon, cu 16 goluri în Liga 2 și Cupa României, a semnat cu Sepsi OSK, așa cum relatam acum câteva zile. Anunțul oficial a fost făcut de antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim, citat de gsp.ro.

Marius Coman avea 5 oferte din Superligă. Pe urmele lui erau, printre altele, UTA, Poli Iași și Petrolul.

Coman a și semnat cu cei de la Sepsi, despre Neacșa nu știu nimic. Dar știu despre interesul mai multor echipe pentru jucătorii noștri, ceea ce mă bucură”, a transmis Florin Maxim, antrenorul Corvinului.

Pe Coman l-am adus în Liga 3. Îi și spuneam în glumă că l-am adus în cărucior. Era un jucător care promitea, a fost golgheter în Liga 2, dar care a avut probleme de sănătate”, a adăugat tehnicianul.
El a dezvăluit și ce salariu încasa Coman la Corvinul: „La noi nu știu dacă are 3.000 Coman, cred că cu tot cu chirie să fie acolo. 3.000 de euro, pe acolo”.

Corvinul, în Europa, pe Sepsi Arena

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României. Trupa lui Florin Maxim așteaptă acum OK-ul din partea UEFA pentru a evolua în preliminariile Europa League, iar formația din Liga 2 și-a ales stadionul pe care va juca aceste partide.

Președintele clubului, Dan Colesniuc, a anunțat după finala Cupei României Betano faptul că echipa sa va juca în Europa pe stadionul lui Sepsi din Sfântu Gheorghe. Oficialii covăsneni au trimis invitația, acceptată de clubul din Liga 2.

Corvinul și-a aflat o parte din posibilii adversari din Europa League, iar formația din eșalonul secund știe deja unde va juca partidele din cupele europene. Suporterii Corvinului vor avea ocazie de a-și vedea echipa în Europa de cel puțin două ori. În cazul în care nu va trece de primul tur din Europa League, trupa lui Florin Maxim va mai beneficia de o șansă în Conference League.

Am primit invitaţia de la Sfântu Gheorghe (n.r. – să joace meciurile de pe teren propriu din Europa). Ne-au felicitat, au fost primii care ne-au întins o mână. Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile şi vom merge în Sfantu Gheorghe”, a declarat Dan Colesniuc.

Cupa, la Noaptea Muzeelor

Cei de la Corvinul vor sărbători sâmbătă, de la ora 19:00, alături de fani, câștigarea Cupei României. Se vor ne întâlni la stadion, de unde vor pleca într-o paradă a trofeului, într-un autocar descoperit, traversând arterele principale ale oraşului, cu destinaţia finală Muzeul Castelul Corvinilor. Ei vor da astfel și mai multă culoare evenimentului „Noaptea Muzeelor”.

Vom fi în curtea exterioară a Castelului, pentru a ne bucura de tot ceea ce am reuşit! Te aşteptăm alături de noi! Un oraş, o comunitate, o echipă!”, este anunțul făcut de Corvinul Hunedoara pentru suporterii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole