spot_img
spot_img
spot_img

Marius Ștefănescu, Sepsi OSK: „Cu asemenea arbitraje, nu avem nicio șansă”

VAR-ul și Chivulete au fost în prim-plan, au anulat două goluri.

Articole similare

Sepsi și Farul au oferit o remiză la Sfântu Gheorghe, 1-1, într-un duel plin de evenimente între ultimele două clasate din play-off. VAR-ul și Chivulete au fost în prim-plan, au anulat două goluri, ambele în dreptul gazdelor, relatează gsp.ro. La prima dintre fazele litigioase, brigada a anulat eronat reușita de 1-0 a lui Sepsi.

Extrema stângă Marius Ștefănescu, a criticat dur arbitrajul la finalul meciului.

A fost un meci controlat de noi, chiar dacă au avut și ei ocazii. Rezultatul nu ajută pe nimeni. Cred că am fost faultat la jumătatea terenului la primul lor gol, poate vede și el după meci reluările, că în teren nu vede.

La golul lui Oroian nu cred că a fost fault. Cred că am fost dezavantajați. Când am marcat golul de 1-1 am simțit ceva și am zis că mai bine intră cineva mai proaspăt. Până la urmă, este un punct. O să ne batem până la capăt, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio șansă”, a declarat Marius Ștefănescu.

Dioszegi: „Să fie suspendat 10 luni!”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, consideră că echipa lui a fost dezavantajată clar în remiza cu Farul. Finanțatorul covăsnenilor este de părere că Iulian Călin și Cătălin Popa, aflați în camera VAR, au fost cei care au dezavantajat-o pe Sepsi.

E un sentiment de amărăciune. Cred că a pus capac. Mă refer la arbitraj. Nu îl acuz pe arbitrul de centru, cei de la VAR au avut tot timpul să judece corect, dar nu s-a întâmplat asta. Ne-au anulat un gol perfect valabil. Am tăcut, am respectat pe toată lumea, dar de acum trebuie să spunem lucrurilor pe nume.

A fost prea mult. Nu folosesc cuvântul «furat», pur și simplu au fost prea multe greșeli. Foarte multe greșeli. La primul gol a fost o greșeală uriașă, enormă. La VAR, în loc ca lucruile să se îmbunățățească, ele merg tot mai rău. Altul era rezultatul… Dacă mă uit în ultimele 5-6 meciuri, greșelile au fost aproape mereu împotriva noastră. Cu CFR, la golul lor a fost sigur ofsaid, am pierdut două puncte, azi la fel. Foarte multe greșeli. Asta e, sunt și ei oameni. Putem să îi înțelegem pe cei din teren, dar pe cei de la VAR nu îi înțeleg. Dacă a fost un gol valabil și ei nu validează… Arbitrul VAR să fie suspendat 10 luni!

Totul e o coincidenţă? Niciodată nu am avut asemenea ieşire, dar după meciul ăsta… Domnul Hagi a intrat pe teren în primele minute, iar al patrulea arbitru aproape că l-a mângăiat pe domnul Hagi, dar când a intrat omul nostru imediat i-a dat galben, se face o diferenţiere.

Eu nu am acuzat pe nimeni, de ce să fiu chemat la comisii? Spun realitatea, nu înţeleg de ce e VAR-ul, cei care sunt la VAR trebuiau să-l cheme şi să-l întrebe cum de acel gol nu e valabil. Nu spun că e o conspiraţie, ci că e o coincidenţă. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, dacă ținea doar de ei, astăzi am fi câștigat lejer”, a spus Laszlo Dioszegi.

Următorul meci din play off va avea loc pe 15 aprilie, cu Rapid.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole