spot_img
spot_img
spot_img

Márk Tamás a semnat cu echipa lui Mutu și îi răspunde lui Lászlo Diószegi

„Vreau să vă spun de ce nu m-am mai antrenat cu Sepsi”

Articole similare

Márk Tamás îi răspunde lui Lászlo Diószegi, patronul lui Sepsi OSK, cel care l-a acuzat de curând pe fundașul central că a refuzat să se mai antreneze alături de covăsneni după ce a primit oferta de la Neftchi Baku, noua echipă a lui Adrian Mutu.

Tamás a semnat cu Neftchi Baku, gruparea din Azerbaidjan achitând în schimbul stoperului în vârstă de 29 de ani aproximativ 200.000 de dolari.

Mutarea maghiarului la Neftchi a creat un conflict la Sepsi. Diószegi s-a declarat nemulțumit de comportamentul fotbalistului: „De două zile ne chinuim cu el, nu vrea să facă antrenamente. A scăzut foarte mult în ochii mei”.

Într-o reacție oferită pentru GSP.ro, Márk Tamás vine cu propria variantă.

„Cei de la Sepsi trebuie să înțeleagă că, în momentul în care vine o ofertă pentru mine, nu mă pot gândi doar la Sepsi. Trebuie să rezolv mutarea și să mă concentrez pentru a fi pregătit și sănătos. Ei au acceptat până la urmă oferta de la Neftchi Baku. În ultimele două zile am efectuat vizita medicală și am semnat contractul.

Am văzut că patronul lui Sepsi a spus în presă despre mine că nu sunt profesionist. Vreau să spun că nu m-am antrenat o zi pentru că îmi respect foarte mult munca, iar mintea mea nu mai era doar la Sepsi, așa că nu mi s-a părut în regulă pentru colegii mei și pentru staff să mă antrenez la jumătate din potențial.

Vreau să-i mulțumesc lui Sepsi că mi-a oferit ocazia să câștig două trofee. Am fost întotdeauna profesionist, oricine mă cunoaște știe că dau 110% pe teren și în afara lui. Îi mulțumesc și agentului Marius Avram pentru că a făcut ca transferul să se rezolve mai repede și s-a asigurat că totul decurge normal”, a mai spus Márk Tamás.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole