spot_img
spot_img
spot_img

Medalie de bronz la Campionatul Național de Judo pentru Adrian Stănciuleasa, CSM Sf. Gheorghe

Finala a avut loc duminică, la Sibiu.

Articole similare

O medalie de bronz îmbogățește palmaresul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, aceasta fiind obținută de Adrian Claudiu Stănciuleasa la finala pe tară a Campionatul Național de Judo Ne-Waza U18.

Finala a avut loc duminică, la Sibiu, și au participat peste 300 sportivi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe a avut în competiție 5 sportivi pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Petru Oltean.

Potrivit unui comunicat transmis de club, rezultatele au fost următoarele:

  • Adrian Claudiu Stănciuleasa, locul III, medaliat cu bronz la categoria de -81 kg (într-o categorie cu 32 sportivi, acesta fiind mai ușor cu peste 10 kg),
  • Gărăiacu Electra, locul VII la categoria -52 kg,
  • Cioclu Andrei Claudiu, locul XI la cat. -81 kg (acesta fiind la prima competiție mai importantă).

„Onișoru Gabriela și Lungu Brianna au participat la un stagiu de pregătire centralizată cu lotul României de Ju-Jitsu înaintea Campionatelor Mondiale de Ju-Jitsu care se vor desfășura la sfârșitul acestei luni în Grecia, insula Creta, orașul Heraklion. Evoluția sportivilor CSM Sfântu Gheorghe este una bună, ei fiind într-o pregătire intensivă înaintea campionatelor mondiale de Ju-Jitsu.

Mulțumim tuturor acelora care ne-au sprijinit în pregătirea și participarea la această competiție de valoare!

Totodată anunțăm că facem înscrieri la secția de JUDO și Arte Marțiale JU-JITSU la grupele de performantă si amatori (la performantă este gratuit totul). Informații suplimentare la telefon 0744378469 sau la sediul clubului”, se mai precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole