spot_img
spot_img
spot_img

Messi pune condiții pentru a reveni la Barcelona

Messi vrea să aducă și un coleg de la naționala Argentinei.

Articole similare

Barcelona și-a exprimat deja intenția de a-l aduce înapoi pe Camp Nou pe Lionel Messi. Relațiile dintre argentinian și actuala sa echipă, Paris Saint Germain, au devenit ușor tensionate. În situația în care va accepta o ofertă din partea catalanilor, Messi vrea să aducă și un coleg de la naționala Argentinei.

Barcelona încă nu a rezolvat probleme de ordin financiar și nu își permite să investească sume importante pe piața transferurilor.
Chiar și așa, Joan Laporta încearcă să pregătească o mutare de senzație în vară și să îl readucă pe Lionel Messi pe Camp Nou.

Președintele Barcelonei vrea să ia tot felul de măsuri prin care să îi poată propune lui Leo un contract încă din această vară, iar argentinianul s-ar fi gândit deja și la un nou coleg pe partea de atac.

Jurnaliștii de la elfutbolero.es menționează faptul că Lionel Messi își dorește ca Barcelona să îl aducă și pe Angel Di Maria dacă va sosi pe Camp Nou. Cei doi au avut întotdeauna o conexiune specială la echipa națională de fotbal a Argentinei, iar Messi vrea să păstreze această conexiune și la viitoarea echipă de club.

Mai mult decât atât, mutarea ar fi una benefică și pentru Barcelona, ținând cont că Di Maria va rămâne liber de contract după despărțirea de Juventus.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole