spot_img
spot_img
spot_img

„Mișcare pentru sănătate” la Sfântu Gheorghe. Un proiect Fitness Tribe

Pentru activități fizice și un stil de viață sănătos.

Articole similare

„Provocările fac parte din viața noastră și depinde de noi cum le facem față. Dar există și provocări pe care le căutăm pentru a ne testa pe noi înșine și a experimenta reușitele”, se arată într-un comunicat al asociației Fitness Tribe.

Asociația Fitness Tribe oferă o provocare persoanelor de toate vârstele prin programul său „Mișcare pentru sănătate”.

Programul Asociației Fitness Tribe, care va fi lansat la începutul lunii mai și care este atât o provocare, cât și un exercițiu de team-building, își propune să crească gradul de conștientizare asupra importanței unui stil de viață sănătos și a activităților fizice printr-o varietate de activități și acțiuni.

Pe parcursul unui interval de aproximativ o lună și jumătate, participanților li se va oferi un plan de antrenament și patru discuții publice pe diferite teme, cum ar fi alimentația sănătoasă, prevenirea leziunilor sportive și o sesiune de psihologie sportivă pentru a-i
ajuta să își dezvolte forța mentală necesară pentru exerciții fizice continue și intense.

Marea Provocare.

Programul se va încheia pe 17 iunie cu Marea Provocare: o provocare de 6, 12 sau 24 de ore organizată de Fitness Tribe pe pista de alergare a Stadionului Municipal. Participanții vor trebui să efectueze o mișcare continuă, constantă, în echipe de 6 persoane într-un timp stabilit. Poate fi alergare, mers pe jos, nordic walking sau o combinație a acestora.

Programul și Marea Provocare de mișcare sunt recomandate tuturor, de la elevii de liceu până la persoanele de vârsta a treia. Așteptăm înscrierile din partea grupurilor de liceeni, a grupurilor de muncă sau a grupurilor de prieteni.

Înscrierea se va face pe adresa de mail fitnesstribegroup@gmail.com sau în mesaj pe pagina de Facebook a Asociației Fitness Tribe – https://www.facebook.com/fitnesstribegroup .

Programul „Mișcare pentru sănătate” al Asociației Fitness Tribe este susținut de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole