spot_img
spot_img
spot_img

Olanda – Anglia, a doua semifinală a EURO 2024, azi. Învingătoarea va juca finala cu Spania

Articole similare

Cea de-a doua semifinală a Campionatului European de fotbal din Germania se desfășoară azi, la Dortmund. Meciul va fi transmis, de la ora 22.00 pe PRO TV și livetext pe gsp.ro.

Învingătoarea dintre Olanda și Anglia se va confrunta în finala EURO 2024 cu Spania, care a învins, aseară, cu 2 la 1, reprezentativa Franței.

Olanda s-a calificat cu emoții în optimile EURO 2024. După cum analizează gsp.ro, „Portocala mecanică” a terminat pe locul 3 Grupa D, cu 4 puncte, după ce a bătut Polonia (2-1), a remizat cu Franța (0-0) și a pierdut în fața Austriei (2-3).

Elevii lui Ronald Koeman au arătat mai bine în fazele eliminatorii. Au trecut în optimi de România, iar în sferturi au reușit să elimine Turcia.

De cealaltă parte, Anglia a câștigat Grupa C cu 5 puncte, după o victorie cu Serbia (1-0) și două egaluri cu Danemarca (1-1), și Slovenia (0-0).

În optimi, englezi au avut nevoie de prelungiri ca să treacă de Slovacia (2-1). În sferturi, reprezentativa „Celor Trei Lei” a eliminat Elveția la loviturile de departajare (5-3, după un 1-1 în 120 de minute).

Echipele probabile:

Olanda (4-2-3-1): Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Reijnders – Malen, Simons, Gakpo – Depay
Selecționer: Ronald Koeman (61 de ani)

Anglia (3-4-2-1): Pickford – Walker, Stones, Guehi – Saka, Mainoo, Rice, Trippier – Bellingham, Foden – Kane
Selecționer: Gareth Southgate (53 de ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole