spot_img
spot_img
spot_img

Petrolul – Sepsi OSK, astăzi de la ora 20:00

Partida de pe „Ilie Oană” va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 4, PrimaSport 5 și Orange Sport 2. 

Articole similare

Petrolul Ploiești și Sepsi se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-unul dintre meciurile cu miză ale ultimei etape din sezonul regulat. Doar covăsnenii mai speră la play-off, „lupii galbeni” și-au luat adio de la obiectiv.

Echipa din Sfântu Gheorghe nu depinde doar de propriile rezultate, însă speră până în ultima clipă la play-off. Victoria pe terenul ploieștenilor este obligatorie, se arată într-o analiză a gsp.ro.

Detalii despre meci

Petrolul şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primele confruntări au avut loc în sezonul regular precedent, când gruparea din Sf. Gheorghe a remizat în deplasare, scor 1-1, apoi s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Cea mai recentă dispută din SuperLiga României s-a consemnat pe 4 noiembrie 2023, Sepsi OSK-Petrolul 0-0.

10 goluri a înscris Marius Ştefănescu în ediţia curentă, el fiind cel mai bun marcator al covăsnenilor din primele 29 de etape

Cinci victorii, şase remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de prahoveni pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, covăsnenii au câştigat patru dintre cele 14 deplasări din campionatul actual, iar de alte două ori au terminat la egalitate.

Cum se califică Sepsi în play-off?â

Este obligată să câștige, însă nu depinde de propriile rezultate;

Se califică în play-off dacă U Cluj nu câștigă și Farul pierde;

Dacă dar una dintre echipele Farul și U Cluj câștigă, ardelenii termină pe 6 doar dacă U Cluj nu câștigă (sau Farul pierde), iar Hermannstadt și UTA câștigă/pierd sau una dintre ele se încurcă, atâta timp cât cea care câștigă va avea un golaveraj general mai slab. Sepsi are acum +8, Hermannstadt +6, iar UTA -6;

Dacă U Cluj se încurcă și Farul face egal, Sepsi merge în play-off doar dacă una dintre UTA și Hermannstadt se încurcă, iar cea care câștigă are un golaveraj general mai slab decât ardelenii.

Trebuie să câștigăm cu Petrolul pentru a spera la play-off, trebuie să facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Și cei de la Petrolul vor să câștige, nu va fi deloc ușor. Au și ei nevoie de puncte. Va fi un meci deschis”, a declarat Bernd Storck, antrenor Sepsi OSK.

Partida de pe „Ilie Oană” va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 4, PrimaSport 5 și Orange Sport 2. 

Foto: Sepsi OSK, FC Petrolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole