spot_img
spot_img
spot_img

România, în sferturile Campionatului European de polo masculin

Pentru un loc în semifinale, jucăm astăzi cu Spania.

Articole similare

Performanță senzațională obținută de naționala României la Campionatul European de polo masculin! Competiția se desfășoară în această perioadă în Croația, la Dubrovnik și Zagreb. România a ajuns în sferturile de finală.

Poloiștii români au învins, în cadrul grupei D, Olanda, Slovacia și Slovenia. Apoi au reușit să se impună și în fața Georgiei cu scorul de 18-11.

Motivul pentru care România nu s-a calificat direct în sferturile de finală și a fost nevoită să dispute și acest meci cu Georgia, deși a câștigat grupa din care a făcut parte, este reprezentat de faptul că sistemul competițional de la acest Campionat European de polo masculin este unul ușor atipic, în care echipele sunt împărțite anterior startului turneului în divizii, în funcție de clasarea lor în clasamentul internațional.

Astfel, echipa de polo a României a făcut parte din divizia secundă. A fost nevoită să dispute acest soi de meci de baraj pentru accederea în sferturile de finală.

Pentru un loc în semifinale, România se va duela cu Spania în cursul zilei de astăzi, cu începere de la ora 17:30, la Zagreb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole