spot_img
spot_img
spot_img

România – Olanda, pe 2 iulie în optimile EURO. Cât costă biletele la meci?

Articole similare

România a câștigat grupa E de la EURO 2024 în urma meciurilor disputate în această seară la Frankfurt și la Stuttgart, naționala lui Edi Iordănescu egalând la acest moment cea mai bună performanță din istorie a tricolorilor la Europene.

Optimea de finală România – Olanda se va juca marți, 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen. Un stadion care potrivit standardelor UEFA, pentru EURO 2024, are o capacitate de 66.000 de locuri.
Aici am debutat în turneu cu un extraordinar 3-0 în fața Ucrainei, într-o atmosferă teribilă creată de zeci de mii de români în tribune! Tot pe Allianz Arena a început și EURO 2024, cu Germania – Scoția 5-1. Iar arena din Munchen va găzdui și una dintre semifinalele competiției.

Cât costă biletele la România – Olanda

Bilete la România – Olanda în optimi de finală EURO 2024 vor deveni disponibile pe site-ul UEFA în orele următoare și vor putea fi procurate de suporterii români la următoarele prețuri:

  • Peluze – 50 euro
  • Categoria 3 – 85 euro
  • Categoria 2 – 175 euro
  • Categoria 1 – 250 euro
  • Categoria Prime – 500 euro

„Fac o reverență în fața suporterilor!”

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Edward Iordănescu, a declarat aseară, după egalul cu Slovacia şi calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, că acesta este momentul primei reprezentative şi seara României.

E momentul nostru, e seara noastră, e seara României. Se întâmplă să fie şi Ziua Drapelului şi este o bucurie în plus. Toţi suntem mândri că suntem români“, a afirmat Iordănescu la Pro Arena.

Tehnicianul le-a mulţumit fanilor români pentru susţinerea necondiţionată arătată de-a lungul celor trei partide disputate până acum la turneul final din Germania.

Fac o reverenţă în faţa suporterilor echipei naţionale a României, de aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici zilele acestea şi astăzi, bineînţeles, se trăieşte probabil o dată în viaţă. Atâta căldură, atâta suport, atâta sprijin… o spun cu convingere că în istorie suporterii nu au fost niciodată atât de aproape de echipa naţională şi atât de implicaţi în tot ce s-a întâmplat, aşa cum au fost acum. Sunt mândri că sunt români. Pentru noi cea mai mare preocupare aceasta este. Şi de acolo cred că vine cea mai mare presiune, pentru că ne dorim să nu îi dezamăgim. Şi muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim“, a precizat Edward Iordănescu.

Foto: Echipa națională de fotbal a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole