spot_img
spot_img
spot_img

S-au pus în vânzare bilete pentru meciul Israel-România

Meciul se joaca în 18 noiembrie, ora 21:45, în Ungaria, la Felcsut.

Articole similare

Pe data de 18 noiembrie, ora 21:45, naționala României se va duela cu Israel în returul preliminariilor de calificare la EURO 2024. Federația Română de Fotbal anunță că biletele se vor pune în vânzare începând de astăzi.

Din cauza războiului, partida dintre Israel și România a fost mutată în Ungaria. Meciul va avea loc în Felcsut, pe Pancho Arena. Suporterii tricolori au 462 de locuri din cele 3.800 disponibile. FRF a anunțat că biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând de miercuri.

Tichetele pot fi cumpărate de pe platforma Federației Israeliene de Fotbal. Prețul acestora este de 100 de shekeli israelieni (120 RON). „Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.

Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă”, se arată într-un comunicat al FRF.

Probleme la meciul Kosovo-Israel

Naționala Israelului își face tot mai multe griji în ceea ce privește calificarea la Campionatul European din Germania. Înainte de meciul cu Kosovo, jurnaliștii din Israel scriu despre starea deplorabilă a gazonului de la Priștina.

„Ca în ligile inferioare este terenul care va găzdui Kosovo – Israel, în șase zile. Condițiile rușinoase ale gazonului de pe stadionul Fadil Vokrri ar putea îngrijora echipa, iar motivele pentru a confirma situația dificilă sunt susținute cu vești neîncurajatoare.

Naționala va înfrunta Kosovo în șase zile, dar starea gazonului este rușinoasă. Imaginile venite din micuța țară ar putea să îi îngrijoreze serios pe selecționerul Alon Hazan și directorul sportiv Yossi Benayoun.

Stadionul cu 14.000 de locuri pare mai degrabă potrivit pentru a găzdui meciuri din ligi inferioare, nu un joc cu o semnificație atât de mare pentru cele două echipe naționale.

Stadionul Fadil Vokrri este singurul care poate găzdui meciuri internaționale în Kosovo. Din cauza numeroaselor partide, gazonul are de suferit. Acolo se dispută meciurile echipei naționale, cele ale reprezentativei U21, precum și cele ale cluburilor FC Priștina și FC Ballkani, în Conference League.
Pe lângă acest aspect, ploaia torențială din ultimele zile a afectat și mai mult starea gazonului. Conform prognozei, vremea de iarnă va continua și în această săptămână”,
au notat cei de la Sport5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole