spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a luat contact cu fotbalul bulgar

Echipa covăsneană a pierdut în fața viitoarei adversare a FCSB

Articole similare

Sepsi OSK a disputat un nou meci amical. Covăsnenii au dat piept cu bulgarii de la CSKA 1948. Echipa bulgară este viitoarea adversară a FCSB din turul I al Conference League.

A fost un test de verificare ideal pentru gruparea lui Liviu Ciobotariu. Sepsi OSK va întâlni tot o formație din Bulgaria în turul I din Conference League, pe CSKA Sofia.

Sepsi OSK a suferit contra bulgarilor, în special în prima repriză. CSKA 1948 a punctat de trei. Locul 3 în ultimul sezon din Bulgaria, viitoarea adversară a vicecampioanei României, a folosit o echipă în care s-au regăsit numeroase piese de bază. Acest lucru s-a simțit pe tabelă.

CSKA 1948 a înscris de trei ori în primele 45 de minute, prin Rusev, Karagaren și Tsenov.

După pauză, Rondon a înscris golul de onoare pentru covăsneni, într-o repriză în care bulgarii n-au mai forțat.

Echipa de start folosită de Liviu Ciobotariu: Niczuly – Oteliță, Ninaj, Bălaşa, D. Ciobotariu, Rodriguez, Păun, Ion, Matei, Ştefănescu, Safranko.

Singura dintre cele 3 formații românești care nu a avut statutul de cap de serie la tragerea la sorți din turul I al Conference League a fost câștigătoarea Cupei, Sepsi OSK. Covăsnenii vor înfrunta astfel un adversar dificil, pe CSKA Sofia, locul 2 în precedentul sezon de campionat din Bulgaria.

CSKA Sofia a fost la un pas să cucerească titlul, al 32-lea din istorie. Însă a trecut linia de finiș la un punct sub campioana Ludogoreţ. Decisiv în deznodământul sezonului a fost meciul direct dintre cele două formații, jucat cu 3 etape înainte de final și câștigat de Ludogorets, 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole