spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a plecat în Antalya pentru un stagiu de pregătire de 10 zile

În Turcia, va disputa două meciuri amicale: cu FC Magdeburg (Germania) şi cu Ujpest FC (Ungaria).

Articole similare

Lotul echipei de fotbal Sepsi OSK a plecat, miercuri, în Antalya (Turcia). Acolo va efectua un stagiu de pregătire timp de 10 zile.

Conform paginii oficiale de Facebook a grupării din Sfântu Gheorghe, formaţia condusă de Bernd Storck va disputa în cantonament două meciuri amicale: pe 9 ianuarie cu 1. FC Magdeburg (Germania) şi pe 12 ianuarie cu Ujpest FC (Ungaria).

Lotul de 27 de jucători deplasat în cantonamentul de la Belek este următorul: Roland Niczuly, Dinu Moldovan, Rajmund Niczuly, Hunor Gedo – portari, Adnan Aganovic, Mihai Bălaşa, Denis Ciobotariu, Ion Gheorghe, Vitalie Damaşcan, Sherif Kallaku, Cosmin Matei, Isnik Alimi, Branislav Ninaj, A kos Kecskes, Darius Oroian, Bogdan Oteliţă, Nicolae Păun, Jonathan Rodriguez, Mario Rondon, Pavol Safranko, Florin Ştefan, Marius Ştefănescu, Roland Varga, Gabriel Debeljuh, Davide Popşa, Denis Renţa şi Krisztian Dobozi – jucători de câmp.

Cosmin Matei: „Ne-a spus că o să fie diferit!”

„Mergem să ne pregătim bine, să îmbunătățim ceea ce-și dorește domnul antrenor de la noi. Trebuie să rămânem pe loc de play-off. Dânsul are filozofia lui, am răspuns destul de bine la ce ne-a cerut până acum.

Urmează să continuăm munca pe care am început-o și drumul la care am plecat cu dânsul. Ne-a spus că o să fie mai diferit față de ce eram obișnuiți, o să vină cineva din Germania să facă niște teste cu noi.

Am avut un program de pregătire mai strict. Bănuiesc că toți l-au respectat. Oricum, se va vedea pe 5 dacă s-a respectat sau nu. Amenzile la noi constau în alergare, deci cine încalcă vreo regulă trebuie să alerge. Dânsul a spus că nu vrea să ia banii nimănui. Cine greșește și nu respectă vreo regulă, iese la alergare”, a declarat Cosmin Matei.

Roland Niczuly: „Dacă nu prindem play-off-ul, va fi un sezon ratat.”

„Mereu sunt curios cum arată cantonamentul cu un antrenor nou, cu siguranță vom trece cu toții bine prin el. Este o perioadă foarte scurtă, nu avem mult timp, trebuie să venim cât mai pregătiți pentru restul de 9 meciuri din campionat.

Vom da niște teste pe 5, acolo vom vedea cine a respectat programul impus și cine nu. Sunt convins că toată lumea l-a respectat pentru că mister (n.r., Bernd Storck) ne-a anunțat din timp că vor fi teste și cu siguranță toată lumea vrea să iasă bine.

Gândul e doar la play-off, acest obiectiv ne-a mai rămas. Trebuie să-l îndeplinim, altfel va fi un sezon ratat în totalitate. Am ieșit din Cupă mult prea devreme, dacă ratăm și play-off va fi un sezon ratat complet. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, să pot evolua în toate meciurile, să-mi ajut echipa să-și îndeplinească toate obiectivele”, a declarat Roland Niczuly.

Sepsi OSK va disputa primul său meci oficial din 2024 la 19 ianuarie. Va juca pe teren propriu, cu Poli Iaşi, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole