spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a prins ultimul loc din play-off. Dioszegi: „Îmi vine să plâng de bucurie”

Articole similare

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, și a obținut ultimul bilet pentru play-off-ul Superligii.

Laszlo Dioszegi a fost cel mai fericit finanțator și a transmis că fotbaliștii lui vor încasa prime de 5.900 de euro. El promite că va lupta pentru calificarea în cupele europene.

Îmi vine să plâng de bucurie. N-am crezut că vom câștiga și că rezultatele indirecte vor fi pentru noi. Îmi felicit băieții, am luptat extraordinar, 100 de minute au dat totul.

După golul Petrolului n-am mai crezut în calificare. Dar fotbalul te răsplătește. Am arătat încă o dată că suntem o echipă imprevizibilă, care merită să fie în primele 6.

Nu vreau acum să arunc cu vorbe mari. Ne-am calificat, dacă vom și câștiga meciuri, vom fi tare mândri. Vom lupta la fiecare meci, noi jucăm pe teren de fiecare dată! Pe noi nu ne interesează ce zic alții. Facem mereu ce putem. Noi mereu vrem! Era mai ușor să ajunge în cupele europene din play-out, dar noi nu depunem armele”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit gsp.ro.

Prime speciale pentru jucători

Laszlo Dioszegi a dezvăluit și valoarea primelor pe care le vor primii fotbaliștii covăsneni: „Le voi spune băieților că asta e spiritul lui Sepsi. Au luptat ca niște tauri și am meritat cu prisosință. Jucătorii au o primă specială, în jur de 5.000 de euro vor primi pentru calificarea în play-off. Încă 900 de euro în plus pentru victoria cu Petrolul. Chiar merită. Nu am pălărie, nu am ce să scot, dar am meritat!”.

Mesaj pentru Emil Boc

Laszlo Dioszegi i-a răspuns primarului Clujului, Emil Boc, după ce edilul a lansat acuzații de blat cu privire la partida câștigată de covăsneni, scor 2-1, în fața Petrolului.
Dioszegi a negat posibilitatea unui aranjament și i-a amintit lui Boc că dacă Universitatea Cluj o învingea pe FC Voluntari (meci terminat 0-0), atunci „șepcile roșii” s-ar fi calificat în play-off fără să mai depindă de rezultatele din alte dueluri.
Totodată, Dioszegi a catalogat afirmațiile primarului Clujului ca fiind lipsite de logică, motiv pentru care nu le-a acordat importanță. El a subliniat că Petrolul, prin eșecul înregistrat, și-a complicat situația în play-out.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole