spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK cu gândul la duelul cu CSKA din Conference League

László Diószegi: „Niciun meci nu este jucat înainte!”

Articole similare

Supercupa României s-a terminat. Liga 1 e gata de start. Echipele românești vor intra curând în focurile cupelor europene.

Prima e Farul, care va juca mâine la Ovidiu, contra celor de la Sheriff Tiraspol. Apoi, capitala fotbalului de la noi se mută peste Dunăre, în Bulgaria. Acolo, FCSB va juca pe 26 iulie cu CSKA 1948, iar a doua zi, Sepsi OSK va da piept cu CSKA Sofia.

László Diószegi: „Contează forța grupului!”

Patronul celor de la Sepsi OSK, László Diószegi, abia așteaptă confruntarea europeană. „O să fie un meci foarte, foarte greu! Vedem ce se întâmplă la CSKA Sofia, au adus acum trei jucători pe care au plătit peste 3 milioane de euro. Este o echipă foarte bună, dar niciun meci nu este jucat înainte”, spune acesta.

Attila Hadnagy: „Plecăm cu șansa a doua”

Cu planuri mari pornește în drumul european și Attila Hadnagy, fost jucător important din Liga 1, în prezent director general la Sepsi.
Vom întâlni o echipă foarte bună din campionatul Bulgariei. Eu cred că au pierdut nedrept titlul în penultima etapă! Anul acesta o să câștige sută la sută campionatul din Bulgaria. Vom avea un meci foarte greu, dar suntem la început de sezon, la început de an și o să avem și noi șansa noastră. Normal că ei sunt favoriți și plecăm cu șansa a doua, dar suntem foarte încrezători”, a declarat oficialul covăsnean pentru GSP.

Mesaj și susținere pentru FCSB

László Diószegi le transmite și un mesaj omologilor de la București, după ce-au jucat cu CSKA 1948 un meci amical în stagiul de pregătire din această vară: „O echipă bună, care atacă din primul până în ultimul minut. Dacă aș fi putut, aș fi schimbat cele două echipe și mi-aș fi dorit să jucăm cu CSKA 1948. Dar nu depinde de mine… A fost o diferență de peste 20 de puncte între ele în ultima ediție de campionat. CSKA-ul cu care jucăm noi este mai bună decât CSKA-ul cu care va juca FCSB”.

Pe de altă parte, Attila Hadnagy declară că cei de la FCSB „întâlnesc o echipă care pasează, care nu se apără și care are jocul ei. O să fie un meci deschis, dar sper și cred că o să meargă mai departe FCSB”. Dar și că „am pierdut cu 3-1, foarte clar… A fost ultimul nostru meci de pregătire. Nu o să fie deloc ușor pentru FCSB, dar este favorită. O să aibă un meci foarte interesant”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole