spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK dă lovitura cu două noi transferuri

Nou-promovată în Liga 2, Corvinul Hunedoara este calificată în finala Cupei României.

Articole similare

Nou-promovată în Liga 2, Corvinul Hunedoara este calificată în finala Cupei României şi are în lot jucători importanţi care au atras atenţia mai multor echipe din Superligă. Printre cei mai căutaţi se află atacantul Marius Coman, care a avut oferta pe masă de la Sepsi OSK. Atras de proiectul pe care îl are Sepsi pentru sezonul următor, Coman nu a stat pe gânduri şi a semnat cu Sepsi, aşa cum anunţă sursele Orange Sport.

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a uimit pe toată lumea după ce a reușit să se califice în finala Cupei României, unde o va întâlni pe Oțelul Galați.

Încercăm să pregătim sezonul viitor. Timpul ne presează întotdeauna, dar asta nu înseamnă că neglijăm prezentul. Bernd Storck va continua. Vom mai aduce 5-6 jucători. Nu putem să ne aşteptăm la nişte nume foarte grele fiindcă nu ne permite bugetul. Dar vrem să aducem 5-6 jucători dornici de afirmare, cu care poate vom reuşi să ne clasăm pe un loc mai bun decât anul ăsta. Nu a fost nimic adevărat cu Albu, n-am discutat absolut deloc cu el”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi.

Proaspăt campion al României cu FCSB, Ovidiu Popescu (30 de ani) pleacă de la formația roș-albastră dupa 8 ani. Fotbalistul s-a înțeles cu Sepsi și are mari șanse de a semna cu formația covăsneană.
Directorul general al celor de la Sepsi a confirmat informațiile.

Ne-am dat acordul cu Florin Vulturar, ne-am înțeles și cu Ovidiu Popescu, sunt mari șanse să vină la noi. Suntem încântați, e totuși un campion al României, un jucător cu experiență care poate acoperi mai multe posturi”.

În momentul de față, Sepsi OSK se află pe poziția a 5-a în play-off, pe ultimul loc fiind Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole