spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK dă semne de revenire: a doua victorie la rând

FC Voluntari - Sepsi OSK 0-2.

Articole similare

Victorie la Voluntari și speranțe pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Sepsi OSK s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Voluntari, din etapa 14 a Superligii. Sepsi OSK se apropie de locurile de play-off după cea de-a doua victorie consecutivă din campionat. Marius Ștefănescu a fost eroul din disputa cu Voluntari, reușind un gol și o pasă de gol.

Seria neagră de 6 înfrângeri consecutive a încetat o dată cu victoria în fața echipei FC Botoșani. Apoi, Liviu Ciobotariu a revenit la fosta sa echipă. Sub ochii selecționerului Edi Iordănescu, Ștefănescu a vrut să facă o figură frumoasă și a încercat să-l surprindă cu un șut de la distanță pe Jesus Fernandez, dar portarul gazdelor a fost la post (4).

Un minut mai târziu, vedeta covăsnenilor a profitat de o mare eroare a lui Paz, care a lăsat inexplicabil mingea să cadă în spatele lui. Portarul Jesus a ieșit greșit, iar Ștefănescu a deschis scorul (5).

Apoi, Voluntari a atacat poarta lui Niczuly. Dar Carnat și Dumiter au tratat superficial două șanse. Sepsi OSK a terminat prima repriză în avantaj.

A urmat reușita lui Dumiter, anulată de VAR. Inițial, golul a fost acordat. Atenționat de la VAR după un posibil ofsaid la atacantul gazdelor, golul a fost anulat.

Sepsi OSK a marcat al doilea gol prin Safranko. Pasa decisivă a venit de la Ștefănescu. Safranko a spus că n-a atins mingea, dar în raportul de joc a fost trecut ca marcator. Sepsi OSK bifează o nouă victorie.

În urma acestui succes, covăsnenii urcă pe locul 8, cu 18 puncte. Sunt la doar două puncte de locurile de play-off.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole