spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK e în vrie după a 5-a înfrângere consecutivă

Covăsnenii au căzut pe locul 11 în clasament.

Articole similare

Universitatea Cluj a câștigat cu Sepsi OSK, scor 1-0, în etapa 12 din Superliga. Covăsnenii au ajuns la 5 înfrângeri la rând în campionat și au căzut pe locul 11. „Studenții” sunt pe 8, la un punct de Hermannstadt, echipa de pe locul 6.

Liviu Ciobotariu: „Sunt răspunzător…”

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a fost supărat după eșecul cu U Cluj și și-a asumat responsabilitatea pentru pasa proastă prin care trece gruparea covăsneană.

Ciobotariu a recunoscut că așteaptă nerăbdător pauza competițională dedicată echipelor naționale pentru a mai pune la punct echipa.

„A fost un joc echilibrat, nici U Cluj nu a avut multe șanse, dar asta nu ne avantajează cu nimic. Ca posesie, cei de la U Cluj au stat mai bine decât noi. Am venit să scoatem un rezultat pozitiv. Eu cred că am fi avut această șansă, dacă am fi marcat când am avut ocazia aceea la 0-0.

Când lucrurile nu merg, nu ai nici șansă, nici noroc. Este adevărat, e o situație delicată, e o situație grea. E clar că cei care iubesc această echipă și care sunt alături de noi sunt supărați, sunt dezamăgiți. Știm lucrul acesta, suntem conștienți. Încercăm să facem tot posibilul să ieșim din această situație.

Trebuie să mai recuperăm din jucătorii pe care îi avem indisponibili pentru că avem foarte mulți. Nu există așa ceva. Jucătorii sunt dezamăgiți, supărați, nu mai au moral, nu mai au încredere în ei, dar este normal după ce pierzi cinci meciuri consecutive. Dar grupul este unit, așa a fost dintotdeauna.
Pe început de campionat am avut tot lotul la dispoziție și s-a văzut acest lucru, după meciul de la Craiova au apărut problemele.

Astăzi am avut pe bancă trei-patru copii, dar asta nu e o scuză. Această pauză (n.r. – dedicată echipelor naționale) a venit foarte bine pentru noi. Eu sunt răspunzător și trebuie să redresez corabia”, a spus Liviu Ciobotariu.

Roland Niczuly: „Timpul nu ne așteaptă.”

Roland Niczuly a dezvăluit că, înaintea acestui sezon, obiectivul formației din Sf. Gheorghe era unul mai îndrăzneț decât simpla accedere în play-off. Dar acum a anunțat că sunt șanse mari ca acesta să se schimbe dramatic.

„Din păcate, în loc să legăm victorii, ceea ce ne-am propus înaintea acestui sezon, au venit aceste rezultate, 5 înfrângeri la rând. Dacă nu ne dăm seama cu toții că între succes și dezastru este o linie foarte subțire în sport, suntem în pericol.

Jocul nu ne dă speranțe. Nu știu, trebuie să reglăm lucrurile foarte repede, timpul nu ne așteaptă, pierdem contactul cu primele 6, dacă nu începem să adunăm puncte, ne va fi foarte greu.

Normal că mă așteptam la altceva, eram o echipă care dominam adversarul. Din păcate, în prima repriză nu prea am atins mingea. Este foarte puțin de la o echipă ca Sepsi, ne-am dorit foarte mult, ne-am propus mai mult de primele 6 înaintea sezonului, dar nu am spus-o, suntem foarte departe, ne aflăm mai aproape de retrogradare decât de primele 6”, a spus Roland Niczuly.

Mihai Bălașa: „Se pare că ne plac înfrângerile.”

Portarul Sepsi OSK a fost completat de fundașul Mihai Bălașa, cel care a avut un discurs chiar și mai dur: „O nouă înfrângere, se pare că ne plac înfrângerile, ne-am obișnuit așa, dacă nu ne trezim, cred că o să fie salvarea de la retrogradare, dacă arătăm în halul ăsta. Ne-am apărat bine, dar nu poți să te aperi 90 de minute, este și vina noastră a fundașilor, nu le aducem mingi.

Aș vrea să nu răspund la întrebarea asta, sunt chestii care țin de vestiar, dar cu siguranță nu este o atmosferă bună. Da, se poate vorbi și de oboseală, dar asta nu e că o scuză. Am jucat 6 meciuri în plus față de celelalte echipe, am avut mereu probleme cu accidentările, am avut deplasări. Este foarte greu, dar asta nu ne scuză cu absolut nimic, trebuie măcar să ai atitudine, să arăți că vrei mai mult, nu știu, e greu de explicat”.

Foto: www.facebook.com/osksepsi

2 COMENTARII

  1. Poate avem noi pretenti prea mari de la aceasta echipa.
    Poate rezultatele bune din ultimele doua campionate sint exceptia.
    Poate ar trebui sa ne multumim cu o echipa de pluton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole