spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK – Farul, meciul care deschide etapa din play-off

Partida de la Sfântu Gheorghe va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange 1.

Articole similare

Sepsi și Farul se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în primul meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Partida de la Sfântu Gheorghe va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange 1.

Potrivit gsp.ro, echipa probabilă aliniată de Sepsi va fi:

Niczuly – Oteliță, D. Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Fl. Ștefan – Ștefănescu, Kallaku, N. Păun, K. Varga – Debeljuh
Rezerve: Dinu Moldovan – Tănasă, Dumitrescu, Popsa, Oteliță, Aganovic, Alimi, Rondon, R. Varga, Safranko.

Sursa foto: Sepsi OSK
  • Şapte victorii, şase remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în ediţia curentă.
  • 28 februarie 2024, Universitatea Cluj-Farul 1-0 a fost singura înfrângere suferită de dobrogeni în ultimele opt deplasări din campionat, interval în care au mai înregistrat patru victorii şi trei remize.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 20 ori, de patru ori au câştigat covăsnenii, de nouă ori s-au impus dobrogenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.
  • Două dintre cele şapte remize au înregistrat scor alb pe tabelă, ambele pe terenul grupării din Sf. Gheorghe (22 februarie 2019 şi 1 aprilie 2019).
  • Ultimul succes din contul ardelenilor în campionat: 12 decembrie 2021, Sepsi OSK-Farul 1-0.
  • Cea mai recentă dispută din Superliga României: 19 februarie 2024, Sepsi OSK-Farul 0-1 (marcator Constantin Grameni).
  • Farul și Sepsi s-au întâlnit şi în startul stagiunii competiţionale curente, pe 8 iulie 2023, în Supercupa României 2023, Farul-Sepsi OSK 0-1.

Bernd Storck: „Obiectivul este să terminăm pe locul 4”

„Cred că Farul a jucat bine împotriva FCSB în etapa trecută, puteau chiar să câștige, au avut mai multe ocazii de a marca în prima repriză.
Vom încerca să scoatem cât mai mult din următorul meci, cred că echipa noastră este într-o formă bună, am avut un joc bun și în etapa trecută, cu CFR Cluj, și vrem să continuăm așa. Trebuie să credem în șansele noastre, obiectivul nostru este să terminăm pe locul patru. Important este să transformăm ocaziile în goluri, trebuie să jucăm cu încredere. Sper că vor veni mulți suporteri la meci, iar noi să îi răsplătim cu un joc bun”, a declarat Bernd Storck, antrenorul covăsnenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole