spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK l-a reclamat pe Istvan Kovacs la CCA. „Am fost furați ca-n codru!”

Directorul Sepsi OSK a anunțat că a depus o plângere la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva lui Istvan Kovacs.

Articole similare

Directorul general al lui Sepsi OSK, Attila Hadnagy, a dezvăluit că, după meciul pierdut în fața Universității Craiova (1-3), a depus o plângere la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva lui Istvan Kovacs.

Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova, am fost furați ca în codru în acel meci de domnul Istvan Kovacs. Am făcut sesizare, am primit răspuns că se vor uita după faze, dar atât. Am rămas cu… am văzut că nu a fost delegat în etapa trecută, dar cred că nu va arbitra nici etapa aceasta. Poate pentru asta a primit un bonus, să arbitreze în Champions League, după meciul nostru cu Craiova”, spus Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor, potrivit gsp.ro. Hadnagy face trimitere la faptul că Istvan Kovacs a fost delegat, marți, la Inter – Atletico Madrid (1-0), meci contând pentru prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor.

Kovacs, 6 decizii greșite în Sepsi – U Craiova

Cei de la gsp.ro susțin că „centralul” din Carei a făcut praf meciul Sepsi – Universitatea Craiova (1-3), disputat pe 4 februarie, în Superliga, cu 6 decizii greșite, dintre care cinci împotriva gazdelor. Cele mai grave, două penalty-uri refuzate covăsnenilor în prima repriză. De asemenea, i-a iertat pe oltenii Raul Silva și Alex Mitriță de eliminare. Gazeta Sporturilor i-a dat atunci nota 1 lui Kovacs. Cea mai mică acordată vreodată unui arbitru la un meci de Liga 1.

„Înseamnă că noi suntem proști?!”

Domnul Kovacs a fost depășit total de acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, declara atunci Hadnagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole