spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK – prea multe înfrângeri!

Covăsnenii vor încerca să rupă seria nesfârșită de eșecuri în fața „lanternei” FC Botoșani, pe teren propriu, luni, de la or 18.00.

Articole similare

După ce a impresionat în start de sezon și în preliminariile Conference League, Sepsi OSK s-a metamorfozat radical. A devenit ciuca bătăilor în SuperLigă.

Poli Iași a câștigat la limită restanța cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 1-0. Poli obține primul succes pe propriul teren în acest sezon. Sepsi OSK ajunge la a 6-a înfrângere consecutivă. Liviu Ciobotariu își vede postul amenințat.

Antrenorul lui Sepsi OSK acuză arbitrajul!

După partida din Copou, Liviu Ciobotariu a criticat arbitrajul și a vorbit despre situația tensionată în care se află clubul covăsnean.

„Este cea mai neagră situație din istoria clubului. Nu s-au mai trăit asemenea momente. E clar, este o situație dificilă și delicată. Trăim parcă într-un vis urât.

Dezamăgirea este mare de partea tuturor. Ca exprimare în teren n-am arătat rău, mult mai bine față de meciurile anterioare, am avut situații bune de a marca, am avut un penalty pe care l-am ratat.

E o situație grea, știu că presiunea este mare și apasă peste umerii noștri, dar au fost și multe momente în joc pe care eu nu le-am înțeles. Maniera nu mi s-a părut una corectă.

Orice fază… Au fost niște faulturi pe care le-a dat total anapoda. Varga este lovit cu capul în gura, întoarce faza. Nu vreau să iau din meritele celor de la Poli Iași. Vreau să-i felicit, au jucat cu atitudine și dăruire”, a spus Ciobotariu.

Sunt anumite lucruri care nu sunt normale, nu sunt ok.

„La faza ofsaidului nimeni nu înțelege. Am fost foarte supărat pentru că este primul cartonaș galben pe care l-am luat în cariera mea de antrenor.

(n.r. despre cei de la Poli Iași) Au jucat, au avut inimă în ei. Noi trecem printr-un moment foarte greu. Orice antrenor are postul în pericol în momentul în care n-are rezultate. Conducerea se gândește să te înlocuiască. Fac tot ceea ce e posibil ca să duc echipa asta acolo unde îi este locul. Este adevărat că acum nu ne iese nimic. Parcă suntem într-un film de groază și suntem actorii principali.

Da, de obicei antrenorul plătește. Nu meritam să pierdem astăzi. Așa este fotbalul… Când nu bagi mingea în poartă ai probleme. Încă am încredere în jucători, sunt convins că putem mult mai mult. Au calitate, sunt jucători care au demonstrat că pot să joace de la egal la egal cu orice echipă. Parcursul nostru din Conference League nu a fost întâmplător”, a declarat după meci Liviu Ciobotariu.

Roland Niczuly: „Așa vom retrograda!”

„Nu reușim să băgăm mingea în poartă. Este foarte greu. Nu-mi vine să cred. Nu reușim să băgăm mingea în poartă nici din penalty, nici din 2 metri.

E un dezastru ceea ce se întâmplă la noi. Cu tăcerea nu se rezolvă nimic, nimeni nu zice nimic, este o tăcere infernală în vestiar. Moralul la pământ, liniște mare în vestiar.

Ar trebui să ne trezim, dar nu găsim soluții. Al treilea meci consecutiv în care nu marcăm. Cred că am ajuns cel mai slab atac din Liga 1. Mereu se întâmplă în România.
Noi nu facem nimic, nu executăm pe teren ceea ce ar trebui. Este o mare dezamăgire pentru mine. Cu siguranță este cea mai grea perioadă.

Este o perioadă foarte dificilă. Așa cu siguranță vom retrograda. Ce să vorbim de play-off? În acest moment mă tem de retrogradare. Nu arătăm să fim nici de primele 10, dar păi în play-off”, a declarat portarul lui Sepsi.

Cosmin Matei: „Trebuie să fim tari!”

Cosmin Matei, cel care a ratat penalty-ul, a spus că el și colegii săi trebuie să rămână tari și să lupte în continuare pentru a reuși să o pună pe Sepsi OSK din nou pe picioare.

„Deja situația e urâtă. Din păcate nu am fost deloc inspirat, îmi pare rău. Face parte din fotbal… Mergem mai departe, continuăm să muncim, să credem în noi. E greu după șase înfrângeri. Trebuie să fim tari, să arătăm caracter și să ne ridicăm.

Când lucrurile nu merg bine și nu se leagă nimic se mai întâmplă și câte o fază de genul ăsta și nu face decât să înrăutățească situația pentru noi.

Cred că toți am fost 100% la antrenamente, conectați, am vrut să arătăm orgoliul, dar nu ne-a ieșit în această seară. Lucrurile nu au stat cum ne-am așteptat.

Este o serie pe care nu ne-am imaginat-o niciodată. N-avem cum să renunțăm. Avem meci luni cu Botoșani și avem șansa din noi să redresăm puțin situația”, a declarat Cosmin Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole