spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK rămâne fără un sponsor important – OTP Bank

László Diószegi: „OTP se retrage din România. Vor să vândă banca.”

Articole similare

László Diószegi, finanțatorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dezvăluie că echipa sa va rămâne fără sprijinul financiar al unuia dintre cei mai importanți sponsori, OTP Bank. Banca maghiară va renunța la afacerile din România.

Sepsi OSK este unul dintre cele mai stabile cluburi din Superligă din punct de vedere financiar. Clubul nu se va mai baza începând din sezonul următor pe unul dintre partenerii săi de nădejde. OTP Bank, cea mai mare instituție bancară din Ungaria și a treia din Europa Centrală și de Est, va pune capăt activității din România.

„Este un an greu, pentru că au crescut pretenţiile. Suporterii nu-şi dau seama că avem nevoie din ce în ce mai mulţi bani, pretenţiile jucătorilor cresc.

Am fost a treia oară în Europa, se aude că la Sfântu Gheorghe lucrurile sunt normale, iar jucătorii vin cu pretenţii. Trebuie să creşti salariile cu 1.000 de euro.

OTP se retrage din România. Slavă Domnului că n-am avut contract mare cu OTP. Noi am primit în jur de 75.000 de euro pe an, undeva cam suma asta ne va lipsi anul următor. La OTP Ungaria nu sunt probleme, la OTP România sunt probleme financiare.

Vor să vândă banca. Va veni un cumpărător pe care nu ştiu dacă o să putem să-l numim şi sponsorul nostru, depinde de ce bancă va cumpăra”, a spus László Diószegi.

Diószegi a mai dezvăluit că se află în tratative cu o companie din București. „Săptămâna trecută m-a sunat o firmă din Bucureşti că vrea să vină la meciul cu Rapid, să fie sponsorul nostru. Nu vorbim despre sume mari aici, dar pentru noi şi 10-20-30.000 de euro pe an deja e foarte bine. Aşteptăm cu nerăbdare, mai avem locuri unde să punem afişe, bannere, că avem mare nevoie de bani”.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole