spot_img
spot_img
spot_img

Și Neymar este cu bagajele făcute la PSG!

PSG reduce lotul și salariile.

Articole similare

Nu numai Messi este pe picior de plecare de la PSG. Și zilele lui Neymar, protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului, sunt numărate. Presa franceză, preluată și de Corriere dello Sport, scrie că nu doar ultrașii nu-l mai vor la Paris, vezi manifestația recentă din fața vilei brazilianului, dar nici conducerea clubului, nemulțumită de tot mai desele lui accidentări.   

Liderul din Ligue 1 are de gând să reducă drastic lotul în sezonul viitor, atât numeric, cât și în privința masei salariale, pentru a putea face noi transferuri și a respecta și fair-play-ul financiar.

Al doilea salariu după Mabppe

Neymar a fost transferat de la Barcelona cu 222 de milioane de euro în 2017. El are al doilea cel mai mare contract după Mbappe, de 3.657.000 de euro, brut, lunar. Pare de înțeles de ce campioana Franței vrea să scape de el. Brazilianul de 31 de ani mai are azi o cotă de transfer, conform Transfermarkt.de, de 70 de milioane de euro.

Neymar dorit de Chelsea, Manchester United și Newcastle

Agenția UOL Brasil consideră că în condițiile actuale cea mai plauzibilă destinație ar fi pentru Neymar campionatul englez. Acolo se plătesc salarii mari și există patroni foarte bogați. Potrivit sursei citate, ar exista trei cluburi deja interesate de transferul său, Chelsea, Manchester United și, nu în ultimul rând, Newcastle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole