spot_img
spot_img
spot_img

Sorana Cîrstea i-a băgat în faliment pe pariori

S-au pierdut mulți bani în urma contraperformanței jucătoarei noastre.

Articole similare

Sorana Cîrstea (26 WTA) a pierdut incredibil în primul tur la Australian Open. Ea a condus cu 6-0 și 3-0. Românca i-a băgat în faliment pe pariori.

O cunoscută casă de pariuri din Australia a anunțat că s-au pariat peste 50.000 de dolari pe victoria Soranei Cîrstea, la scorul de 6-0, 3-0, când nimeni nu se gândea că sportiva din Târgoviște va pierde meciul.

Yafan Wang (China, 94 WTA) a revenit însă miraculos în fața Soranei Cîrstea. A întors partida, scor final 0-6, 7-5, 6-2 după o oră și 58 de minute de joc.

Sorana Cîrstea, dar și oamenii care au pariat pe victoria româncei, au avut parte de un coșmar, marți dimineață.

Românca a câștigat primele 9 game-uri ale disputei cu Yafan Wang, din primul tur la Australian Open. O victorie a chinezoaicei părea de domeniul SF în acel moment.

Mai mult, Cîrstea avea o cotă de 1,01. Pariorii s-au gândit să facă un profit sigur, plasând sume imense pe succesul ei. „Sorana Cîrstea a condus cu 6-0, 3-0 și a pierdut. S-au pariat peste 50.000 de dolari pe ea la o cotă de 1,01″, a anunțat Betfair Australia.

La 50.000 de dolari pariați pe o cotă de 1,01, profitul ar fi fost de numai 500 de dolari, însă pariorii au rămas cu buza umflată după ce jocul Soranei Cîrstea s-a prăbușit inexplicabil.

După trei zile de competiție, România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul principal la Australian Open. Toate cele trei tricolore au pierdut în runda inaugurală.

Pe tabloul de la Melbourne au fost acceptate direct Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Este o contraperformanță istorică pentru tenisul românesc. De 16 ani nu s-a mai confruntat cu o asemenea situație.

Pentru prezența în primul tur de la Australian Open 2024, cele trei romance au încasat fiecare câte un cec în valoare de 80.400 de dolari și 80 de puncte WTA.

1 COMENTARIU

  1. INca doua stiri din astea si declara Ciolacu razboi si caselor de pariuri.
    Asa cum a facut cu pacanelele.
    Apropo, stiti de ceva pacanele inchise? Eu nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole