spot_img
spot_img
spot_img

U Cluj – Sepsi OSK, azi. Sabău: „Sepsi e o echipă agresivă, nu te lasă să joci!”

În meciurile disputate în deplasare, Sepsi este neînvinsă în acest sezon.

Articole similare

Universitatea Cluj o va întâlni astăzi, de la ora 19.00, pe Sepsi OSK în cadrul etapei a 6-a a Superligii.

Antrenorul principal al Sepsi, Bernd Storck, se așteaptă la un meci dificil.

Adversarul nostru a înregistrat rezultate bune în campionat. Față de sezonul precedent, componența Universității Cluj s-a schimbat, au jucători buni, dar echipa noastră va face tot posibilul să câștige această partidă. Am făcut un meci bun și împotriva Universității Craiova, am avut multe ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să le fructificăm.

Pregătirea a decurs bine, cu toate că ne-am antrenat pe o căldură sufocantă. Sper că la meciul de azi nu vor mai fi temperaturi foarte ridicate, având în vedere și ora de începere a întâlnirii, 19:00”, a spus antrenorul Bernd Storck.

FC Universitatea Cluj a acumulat 9 puncte (două victorii, trei egaluri) în primele cinci etape și deține în continuare statutul de echipă invincibilă, spun cei de la U Cluj. Această linie de clasament îi oferă Universității șansa de a începe etapa a 6-a de pe ultima poziție a podiumului, cu golaveraj 7-4. Până acum, în acest sezon, Universitatea a profitat de avantajul terenului propriu, în singurul meci disputat pe Cluj Arena reușind să o învingă pe Hermannstadt, scor 3-1.

De cealaltă parte, Sepsi OSK a suferit prima înfrângere a sezonului chiar în runda precdentă, când a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Craiova (1-2). Astfel, ei rămân cu 8 puncte acumulate (două victorii, două egaluri, o înfrângere) și se situează pe locul al 4-lea în clasament, cu golaveraj 7-6. În meciurile disputate în deplasare, Sepsi este neînvinsă în acest sezon. A reușit să câștige 2-1 pe terenul celor de la Gloria Buzău și a remizat 2-2 în Giulești, împotriva Rapidului.

Antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, a prefațat sâmbătă, în cadrul conferinței de presă, meciul cu Sepsi și a analizat adversarul.

Sepsi nu arată rău. Sunt o echipă tare, solidă, din punct de vedere fizic. Am văzut și jocurile cu Rapid și Craiova și e o echipă care vine sus, face pressing într-un 3-4-1-2, e agresivă, nu te lasă să joci. Sigur, are și multe slăbiciuni, ca orice echipă din campionatul nostru. Dar eu cred că noi trebuie să arătăm mai mult curaj. Aș vrea 60-70% din meciul cu Hermannstadt, dacă arătam așa ca dinamică, să jucăm foarte rapid, jucătorii fără minge să dea soluții jucătorului cu mingea, eu cred că îi putem pune în dificultate. Dacă vom fi greoi, lenți, atingem mingea de 4-5 ori, în duelurile unu contra unu cred că sunt mai puternici decât noi și nu este punctul nostru forte.”

Sabău a vorbit și despre revenirea pe Cluj Arena și starea gazonului.

Se fac eforturi și arată bine. Chiar, surprinzător, terenul arată bine și se fac eforturi ca la ora jocului să arate mult mai bine. Am fost pe teren și se preocupă oamenii. Suporterii ne așteaptă, arătăm bine, suntem pe locul 3. Poate cel mai bun început, dar nu e suficient. Trebuie de fiecare dată să te reîncarci, să îți găsești motivația, emoția de care ai nevoie. Când intri în teren, să te transformi. Să știi că toată săptămâna te-ai pregătit pentru cele 95 de minute în care trebuie să fii dispus să faci sacrificii, să nu te mulțumești cu puțin.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole