spot_img
spot_img
spot_img

Ultima etapă din Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă, la Poiana Brașov

Festivitatea de premiere va avea loc duminică.

Articole similare

În perioada 11 – 13 octombrie, Drumul Poienii (Brașov – Poiana Brașov) va găzdui ultima etapă din Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă 2024, Trofeul Poiana Brașov. Organizat de ACS AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, evenimentul promite să fie un adevărat spectacol de viteză și măiestrie auto pentru toți iubitorii motorsportului din România.

Cu un total de 100 de concurenți înscriși, această a șasea etapă a sezonului aduce la linia de start cei mai talentați piloți, care se vor întrece pe un traseu lung de 5 km, în încercarea de a cuceri titlul suprem al competiției. Parcul de service va fi amenajat în Livada Poștei, locație deja tradițională pentru acest eveniment, oferind spectatorilor și echipelor un spațiu familiar și prietenos pentru pregătirea vehiculelor de concurs.

Programul competițional debutează sâmbătă, la ora 09:15, cu două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de antrenamente cronometrate. Duminică, acțiunea continuă de la ora 08:30, când se vor desfășura alte două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de concurs decisive. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, imediat după încheierea manșelor de concurs, celebrând performanțele celor mai buni piloți ai sezonului.

Sursa și detali: fanrally.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole