spot_img
spot_img
spot_img

Ultimatum pentru Liviu Ciobotariu și jucătorii lui Sepsi OSK

„Din meciurile cu Poli Iași și FC Botoșani îmi doresc minimum patru puncte!”

Articole similare

László Diószegi a declarat că următoarele două partide din Superliga sunt foarte importante pentru Sepsi OSK în lupta pentru play-off.

László Diószegi a declarat public că Liviu Ciobotariu nu este în pericol de demitere. Dar după ce fostul internațional a ajuns și la a cincea înfrângere consecutivă, 1-0 cu U Cluj în deplasare, ProSport susține că scaunul acestuia se clatină destul de serios.

László Diószegi a vorbit despre importanța următoarelor două partide, restanța de astăzi cu Poli Iași din Copou, și meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani. Joc ce se va disputa pe 23 octombrie de la ora 18:00.

Patronul lui Sepsi OSK a spus că nu mai este loc de pași greșiți. Din următoarele două partide Liviu Ciobotariu și elevii săi trebuie să strângă minimum patru puncte.

Seria de cinci înfrângeri consecutive a Sepsi OSK trebuie stopată!

„Nu credeam nici în cele mai negre vise ale mele că vom avea cinci înfrângeri consecutive. Băieții trebuie să se trezească cât mai repede, că nu mai merge așa! Nu mai merge deloc așa și trebuie să începem să strângem din nou puncte.

Nu are rost să vorbim acum de postul lui Ciobotariu. Nu vreau să punem acum problema așa. Eu am în continuare încredere în el. Dar nici nu mai putem să mergem pe seria asta de înfrângeri. Avem acum de disputat două partide. Joi vom juca restanța cu Poli Iași din deplasare, iar pe 23 octombrie vom juca acasa cu Botoșani.

Excelent ar fi să luăm toate cele șase puncte, dar dacă nu facem măcar patru puncte din aceste două meciuri, atunci putem să spunem adio play-off-ului.

Ne trebuie minimum patru puncte din astea două partide ca să ne mai agățăm de lupta pentru play-off. Lupta este foarte grea, iar noi am făcut pași greșiți foarte mulți. După aceste meciuri vom trage o linie, iar apoi vom putea vorbi și de alte lucruri. Până atunci băieții noștri trebuie să se gândească doar la victorie. Valoarea echipei noastre este cu mult peste locul pe care în ocupăm acum în clasament”, a încheiat Diószegi.

Foto: Facebook/SepsiOSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole