spot_img
spot_img
spot_img

Ungaria s-ar putea califica la EURO 2024 la masa verde!

Bulgaria a comis o greşeală uluitoare.

Articole similare

Naționala de fotbal din Ungaria și-ar putea asigura prezența la Euro 2024 încă de joi seară, când are programat penultimul meci din Grupa G a preliminariilor. Maghiarii au nevoie de o victorie împotriva reprezentativei din Bulgaria.

Ungaria însă poate obține victoria fără ca măcar să intre pe teren. Meciul este în mare pericol de a nu se disputa, potrivit presei din Bulgaria.

Din motive de securitate, Federația de Fotbal din Bulgaria a decis în urmă cu câteva săptămâni să mute meciul contra Ungariei de la Sofia. Arena aleasă de oficialii federali a fost „Hristo Botev” din Plovdiv. De asemenea, bulgarii au anunțat că, tot din motive de securitate, acest meci se va juca fără spectatori în tribune.

Deși e un meci decisiv pentru EURO 2024, construcția stadionului nu este încă finalizată.

Se pare că responsabilii de șantier au întârziat lucrările mai mult decât anticipau șefii Federației.

Potrivit ziariștilor de la Sportal.bg, meciul cu Ungaria are șanse foarte mari să nu se dispute. În preajma arenei nu există niciun afiș legat de evenimentul programat joi, de la ora 19:00. În schimb, în jurul arenei este un adevărat șantier. Sunt mai multe macarale prezente în zonă. Multiple structuri metalice pentru susținerea acoperișului încă nu au fost montate.

Ziariștii bulgari sunt foarte sceptici în privința șanselor de finalizare a lucrărilor. „Deocamdată, meciul este pus serios sub semnul întrebării”, scrie Sportal.bg.

În cazul în care se consideră că pe stadionul „Hristo Botev” nu se poate disputa meciul Bulgaria – Ungaria în siguranță, atunci gazdele vor fi nevoite să abandoneze. Maghiarii vor câștiga la masa verde toate cele trei puncte.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole