spot_img
spot_img
spot_img

Va fi Aston Martin revelația acestui sezon din Formula 1?

Sezonul 2023 din Formula 1 va debuta cu Marele Premiu din Bahrain, din data de 5 martie.

Articole similare

Mai sunt doar câteva zile până la startul sezonului 2023 din Formula 1. Aston Martin, echip care a terminat anul trecur în clasamentul constructorilor pe locul 7, a fost surpriza testelor din Bahrain desfășurate săptămâna trecută.

Atât Christian Horner cât și Toto Wolff, șefii RedBull și Mercedes, au lăudat echipa Aston Martin.

„Cred că au făcut un pas mare. Conceptul mașinii lor i-a făcut să avanseze și pare că nu sunt prea departe. Fernando, în special, pare foarte competitiv”, a spus Christian Horner (RedBull).

„Conform calculelor noastre, Aston Martin ar putea termina pe locul doi”, a adăugat  Toto Wolff de la Mercedes.

Campion mondial în 2005 și 2006, Fernando Alonso, principalul pilot de la  Aston Martin, speră să lupte de la egal la egal cu echipele care au dominat ultimele sezoane.

„În ultima zi de teste, de exemplu, am făcut o simulare de cursă. Apoi am făcut 57 de tururi, același lucru pe care îl vom face săptămâna aceasta în Bahrain. Am pus combustibil pentru acele 57 de tururi și am făcut cursa completă cu tot set-up-ul, schimbând chiar și pneurile. În același timp, Ferrari a făcut aceeași simulare ca și noi, cu același combustibil, aceleași opriri și am fost mai rapizi decât ei”, a declarat Fernando Alonso.

În testele din Bahrain, Fernando Alonso a avut al treilea timp, după Max Verstappen (RedBull) și Charles Leclerc (Ferrari).

Sezonul 2023 din Formula 1 va debuta cu Marele Premiu din Bahrain, din data de 5 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole