spot_img
spot_img
spot_img

Profeția „înfricoșătoare” a lui Isaac Newton. Din presa britanică…

Sfârșitul lumii ar fi mai aproape decât credeam!...

Articole similare

Sir Isaac Newton, omul de știință care a scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și chiar și-a dat seama de forma exactă a Pământului, a calculat data Sfârșitului Lumii. Conform acestuia, Apocalipsa este mai aproape decât credeam.

Legendarul om de știință Sir Isaac Newton a prezis cândva că lumea se va sfârși în 2060. Oamenii sunt îngroziți că ar putea avea dreptate, relatează dailystar.co.uk

Dar, deși s-ar putea să nu iei în serios majoritatea acestor profeții, atunci când părintele științei moderne prezice sfârșitul tuturor lucrurilor, probabil că merită să fii atent.

Sir Isaac Newton, care a făcut numeroase descoperiri în fizică și matematică, credea că lumea, așa cum o știm, se va sfârși în anul 2060.

Acesta ar fi putut părea departe când Newton și-a notat previziunile detaliate în 1704. Dar astăzi ne mai despart doar 37 de ani. Mulți dintre noi vor mai fi în viață când va veni acel moment. Într-o scrisoare din 1704, după 30 de ani de cercetat clădiri antice, Newton spune că a găsit un cod secret de numere în cărțile biblice (Daniel și Apocalipsa). După calculele lui Newton, sfârșitul lumii va avea loc în anul 2060.

Expertul în Newton, Stephen D. Snobelen, a explicat că oamenii de știință știu despre predicția lui Newton de mulți ani, dar aceasta a devenit cunoscută publicului larg abia recent.

„Pentru mulți, revelația că Newton era un credincios pasionat care a luat în serios profeția biblică a fost un șoc”, a scris el.

Snobelen a adăugat că oamenii de știință încă fac predicții apocaliptice „În mod curios, la câteva luni după ce povestea din 2060 s-a declanșat, Sir Martin Reese, unul dintre cei mai importanți oameni de știință de astăzi, a publicat o carte intitulată „Our Final Century in the UK” în care susține că rasa umană mai are doar 50% șanse de a supraviețui secolului XXI”.

12 COMENTARII

    • Saracu! Si s-a mai catarat si pe muntele Athos – in vizita particulara, evident – cu fotograful dupa el sa-l vedem cum pupa mina preotilor de pe acolo. Sper ca primeste vreo dezlegare.

      • Poza aceea va fi material de campanie. O sa ne umple cutiile postale cu asa ceva sa vedem si noi ce bun crestin este. Cum sa nu-l votam?
        Doua mandate de presedinte, apoi se calugareste.

  1. Sinteti rautaciosi. Se vedea pe figura lui ca traieste momentul!
    A dat cel de sus sa avem asa o valoare intre noi si voi il luati la misto.
    Unu ca el se naste o data la 2023 de ani.

  2. Asa am facut noi romanii si cu nea guru Bivolaru! Si-a luat ala spirala si s-a carat in Sudedia. Iar aia prospera in timp ce pe noi ne doare gaura.
    Din buget, evident.

  3. Hai ca am gasit si eu poza cu pupatul. E de artist.
    In plus, s-a rugat „pentru sănătatea noastră şi a tuturor semenilor noştri”.
    „Noastra” fiind el si Paul Stanescu? Eventual si ceva garzi de corp?
    Iar blugii il fac si mai convingator.
    A meritat excursia pelerinaj la Athos. Minim 10 procente.
    Go Marce!!!

    • Daca ajunge la Cotroceni, chirias, nu chemat de Ciuca, abia atunci vine sfarsitul lumii.
      A punctat, nu zic nu, dar sa vedeti la anu de Paste cum baga Ciuca trei ture de Catedrala neamului in genunchi, de iese din primul tur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole