spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK, FCSB și Farul forțează prezența în playoff-ul Conference League

Liviu Ciobotariu: „Avem o nouă provocare. I-am simțit motivați pe jucători!”

Articole similare

FCSB, Farul și Sepsi OSK joacă prima manșă în turul 3 Conference League. Cele trei echipe speră să-și atingă obiectivul de a ajunge în grupe.

Farul și Sepsi OSK sunt favorite în fața adversarilor din Estonia și Kazahstan. FCSB are o misiune extrem de dificilă cu danezii de la Nordsjaelland.

Liviu Ciobotariu prefațează meciul cu Aktobe.

Partida se va disputa la Sfântu Gheorghe în această seara de la ora 20:00.

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League.

Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac. Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi.

Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a transmis Ciobotariu.

Aktobe a ajuns în turul 3 preliminar după 5-3 la general cu Torpedo Kutaisi, Georgia.

Kazahii vin după un 4-2 în campionat cu Kairat Almaty.

Covăsnenii au trecut de ȚSKA Sofia într-o manieră entuziasmantă și potrivit cotelor, sunt favoriți și împotriva celor de la Aktobe.

În campionat, adversara lui Sepsi OSK e pe locul 3 în acest moment. Echipa lui Ciobotariu e neînvinsă în acest sezon și are 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile.

Pentru a trece de Aktobe, Sepsi OSK trebuie să se ridice cel puțin la nivelul arătat în “dubla” cu ȚSKA. Kazahii au 7 jucători cotați la cel puțin 500.000 de euro, printre ei fiind Samodorov (700.000), francezul Videmont (500.000) sau ivorianul Niangbo (500.000).

Aktobe a marcat în fiecare din ultimele 10 meciuri, astfel că misiunea covăsnenilor de a scăpa fără gol înscris nu va fi una ușoară.

Dacă va trece de formația din Kazahstan, Sepsi va juca împotriva câștigătoarei din meciul FK Bodo/Glimt – FC Pyunik.

Meciul dintre Sepsi OSK și Aktobe va putea fi urmărit la televizor pe posturile DigiSport 1 și PrimaSport 2.

Cotele la casele de pariuri

La casele de pariuri, Sepsi este cotată cu 1.8 la victorie, egalul are o cotă de 3.5, iar o victorie a oaspeților are cota 4.7. Pentru calificarea în playoff, Sepsi are o cotă de 1.65 iar Aktobe de 2.24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole