Acasă Sport Sepsi OSK, FCSB și Farul forțează prezența în playoff-ul Conference League

Sepsi OSK, FCSB și Farul forțează prezența în playoff-ul Conference League

Liviu Ciobotariu: „Avem o nouă provocare. I-am simțit motivați pe jucători!”

0
Meciul de fotbal dintre Sepsi Sfantu Gheorghe si CSKA Sofia, contand pentru turul doi preliminar al UEFA Conference League, desfasurat pe Arena Sepsi OSK din Sfantu Gheorghe, joi 03 august 2023. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES

FCSB, Farul și Sepsi OSK joacă prima manșă în turul 3 Conference League. Cele trei echipe speră să-și atingă obiectivul de a ajunge în grupe.

Farul și Sepsi OSK sunt favorite în fața adversarilor din Estonia și Kazahstan. FCSB are o misiune extrem de dificilă cu danezii de la Nordsjaelland.

Liviu Ciobotariu prefațează meciul cu Aktobe.

Partida se va disputa la Sfântu Gheorghe în această seara de la ora 20:00.

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League.

Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac. Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi.

Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a transmis Ciobotariu.

Aktobe a ajuns în turul 3 preliminar după 5-3 la general cu Torpedo Kutaisi, Georgia.

Kazahii vin după un 4-2 în campionat cu Kairat Almaty.

Covăsnenii au trecut de ȚSKA Sofia într-o manieră entuziasmantă și potrivit cotelor, sunt favoriți și împotriva celor de la Aktobe.

În campionat, adversara lui Sepsi OSK e pe locul 3 în acest moment. Echipa lui Ciobotariu e neînvinsă în acest sezon și are 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile.

Pentru a trece de Aktobe, Sepsi OSK trebuie să se ridice cel puțin la nivelul arătat în “dubla” cu ȚSKA. Kazahii au 7 jucători cotați la cel puțin 500.000 de euro, printre ei fiind Samodorov (700.000), francezul Videmont (500.000) sau ivorianul Niangbo (500.000).

Aktobe a marcat în fiecare din ultimele 10 meciuri, astfel că misiunea covăsnenilor de a scăpa fără gol înscris nu va fi una ușoară.

Dacă va trece de formația din Kazahstan, Sepsi va juca împotriva câștigătoarei din meciul FK Bodo/Glimt – FC Pyunik.

Meciul dintre Sepsi OSK și Aktobe va putea fi urmărit la televizor pe posturile DigiSport 1 și PrimaSport 2.

Cotele la casele de pariuri

La casele de pariuri, Sepsi este cotată cu 1.8 la victorie, egalul are o cotă de 3.5, iar o victorie a oaspeților are cota 4.7. Pentru calificarea în playoff, Sepsi are o cotă de 1.65 iar Aktobe de 2.24.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version