spot_img
spot_img
spot_img

Diószegi ar vrea să-l aducă pe Ladislau Bölöni la Sepsi OSK

„Mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi, să ne ajute cu cunoștințele lui.”

Articole similare

László Diószegi a povestit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că visează în continuare să-l aducă pe Ladislau Bölöni în orice funcție la gruparea covăsneană. Totodată, șeful clubului din Sfântu Gheorghe a dezvăluit cu umor ce fel de fotbalist a fost el însuși.

Patronul covăsnenilor are încredere totală în tehnicianul german Bernd Storck. El spune însă că nu a renunțat la una dintre vechile sale idei, aceea de a-l aduce pe Ladislau Bölöni, acum în vârstă de 70 de ani, la Sepsi OSK!

„Aș da orice!”, spune omul de afaceri. Bölöni a fost idolul lui Diószegi.

Într-un fel, Diószegi dorește să-și îndeplinească un vis al copilăriei, de pe vremea când îl idolatriza pe Laci! Actualul antrenor al lui Metz a legat o prietenie deosebită cu Dioszegi, vorbesc periodic.

Pornind de la întrebarea „Cine a fost idolul dumneavoastră în copilărie?”, László Diószegi a replicat, fără a sta pe gânduri: „László Bölöni. Țineam cu ASA Târgu Mureș. Între timp, m-am cunoscut cu domnul Boloni. N-o să încetez niciodată în a încerca să-l aduc la Sepsi, în orice funcție. Mi-a lăsat poarta deschisă, mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi, să ne ajute cu cunoștințele lui.

Nu e doar un antrenor bun, ci unul extraordinar. Ar fi benefic și pentru fotbalul românesc să-l aducem. Nu contează funcția, doar să vină la noi, să învățăm de la el. Vreau să-l aduc lângă mine.

Era un zecar, care în afara lui Hagi, a fost fără pereche în fotbalul românesc. Este un om extraordinar, inteligent, am avea mult de învățat, în viață și în fotbal.

Spune ceea ce gândește, nu pe ocolișuri. Nu vorbim săptămânal, aș minți, dar lunar, da. Mă sună el, îl sun eu, vorbim despre fotbal, chiar și despre Sepsi. Urmărește mult fotbalul românesc și chiar dacă s-a mutat din țară, o parte din inima lui rămâne aici. Glumind un pic, Sepsi e mai aproape de Târgu Mureș decât Bucureștiul”, a comentat omul de afaceri din Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole