spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK, a patra înfrângere consecutivă!

Covăsnenii coboară pe locul 10, cu 33 de puncte, la două puncte de ultimul loc de play-off.

Articole similare

Farul a obținut o victorie importantă în cursa pentru play-off. Trupa lui Gică Hagi s-a impus pe terenul lui Sepsi OSK, 1-0, într-un meci din etapa a 26-a din Superligă.

Formaţia lui Gică Hagi a marcat în minutul 87, un gol validat cu VAR. A fost o lovitură liberă în urma căreia Grameni a şutat din careu. Un fundaş de la Sepsi a respins, dar balonul depășise linia porții. Chiar dacă nu a fost totul foarte clar, arbitrii VAR au validat reuşita.

Hagi a fost nemulțumit de jocul echipei lui și crede că Sepsi ar fi meritat mai mult.

„Am dat peste o echipă bună, care știe fotbal. Am suferit. Victoria ne mulțumește, dar Sepsi a făcut un meci bun. Am avut momentele noastre, în special în repriza a doua, după minutul 60. Ușor-ușor au venit ocaziile, însă Sepsi a jucat bine”, a declarat Hagi.

Bernd Storck: „Avem nevoie de mai mult noroc!”

„Dacă ne uităm la prima repriză, în special primele 30 de minute, se vede că am controlat jocul. Am avut ocazii, dar din păcate nu am înscris. Apoi am luat acel gol și e păcat. E la fel ca în ultimele meciuri. Avem ocazii, dar nu marcăm. Iar când nu marchezi, nu poți câștiga. Problema? Cred că avem nevoie de mai mult noroc. Nu e de partea noastră.

Vedeți ce gol am luat, nu știm dacă mingea a intrat sau e pe linie. Am marcat, dar a fost ofsaid. Din păcate, norocul nu e de pe partea noastră. Nu mi se pare că a fost o mare diferență între cele două reprize. Nu vom renunța. Vom continua și vom merge înainte, încercând să câștigăm meciul de etapa viitoare”, a spus Bernd Storck.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole