spot_img
spot_img
spot_img

PSD, echipă tânără pentru Consiliul Județean Covasna

Pe locul doi pe listă este Iosif Colțea din Hăghig, de profesie inginer agronom.

Articole similare

Social-democrații din Covasna au depus lista de candidați la Consiliul Județean.

„Suflu nou în rândul consilierilor județeni din județul Covasna!

Astăzi am depus dosarele de înscriere a candidaților PSD pentru Consiliul Județean Covasna. În fruntea listei de viitori consilieri județeni și candidată pentru funcția de președinte a Consiliului Județean se află colega noastră Gabriella Mike.

De profesie cercetător științific la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof din Târgu Secuiesc, Gabriella Mike este o social-democrată convinsă. Viziunea ei pentru județul nostru are la bază dezvoltarea economică și efectul direct al acesteia: bunăstarea oamenilor”, a anunțat președintele PSD Covasna, Bogdan Barbu.

Pe locul doi pe listă este Iosif Colțea din Hăghig, de profesie inginer agronom, pe locul 3 este Mircea Cândea, administrator al Hotelului „Dacia” din Covasna. Lista e completată de Cosmin Popica, președintele organizației de tineret și de profesie politolog.

Candidații de pe lista PSD Covasna pentru Consiliul Județean îmbină tinerețea cu pregătirea profesională și dorința de a se implica în creșterea județului pe toate planurile”, a subliniat Bogdan Barbu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole