spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK, învinsă la Ovidiu: dubla lui Alibec urcă Farul pe locul 8

Bălașa fost eliminat după doar două minute.

Articole similare

Farul Constanța a învins-o, ieri, pe Sepsi OSK în etapa a zecea din Superliga. Chiar dacă gazdele au jucat mare parte din meci în inferioritate numerică, Denis Alibec a arătat de ce este atacantul echipei naționale și i-a condus pe „marinari” spre victorie, relatează gsp.ro.

Meciul de la Ovidiu a început cum nu se putea mai bine pentru echipa lui Hagi. În minutul 10, „marinarii” au primit o lovitură de pedeapsă după ce Niczuly a ieșit prost pe o centrare și l-a faultat pe Rivaldinho. Inițial, „centralul” Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue, dar a dat penalty după ce a revăzut faza la monitorul VAR. Alibec a transformat, cu o execuție puternică, pe mijlocul porții.

Cel care putea fi eroul echipei lui Hagi s-a transformat în personaj negativ. Bălașa fost eliminat după doar două minute. A văzut al doilea cartonaș galben, după un fault comis asupra lui Cosmin Matei.

Constănțenii nu au acuzat șocul rămânerii în inferioritate numerică și s-au desprins pe tabelă imediat după pauză. Alibec a reușit „dubla” de la punctul cu var. Atacantul l-a lansat perfect pe Grigoryan, care l-a driblat pe Niczuly în careu, dar a fost agățat de portarul oaspeților. Armeanul a executat în primă fază, iar Niczuly a apărat. S-a constatat că portarul nu avea niciun picior pe linia porții în momentul șutului, iar penalty-ul a fost repetat. De data aceasta a tras Alibec, care a făcut 2-0.

Echipa de la malul mării a urcat pe 8, cu 12 puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul 10, cu 11 puncte.

Hagi, bucuros de cele 3 puncte

Managerul celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a făcut câteva precizări după meci.

„Știam că va fi un meci foarte greu și era nevoie să fim conectați în permanență pentru a câștiga. Fiecare jucător cred că s-a autodepășit după eliminare, ne-am apărat foarte bine și suntem bucuroși de cele 3 puncte. Trebuie ca în continuare să arătăm tot mai bine, să fim mai pragmatici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole