Acasă Sport Sepsi OSK, învinsă la Ovidiu: dubla lui Alibec urcă Farul pe locul...

Sepsi OSK, învinsă la Ovidiu: dubla lui Alibec urcă Farul pe locul 8

Bălașa fost eliminat după doar două minute.

0

Farul Constanța a învins-o, ieri, pe Sepsi OSK în etapa a zecea din Superliga. Chiar dacă gazdele au jucat mare parte din meci în inferioritate numerică, Denis Alibec a arătat de ce este atacantul echipei naționale și i-a condus pe „marinari” spre victorie, relatează gsp.ro.

Meciul de la Ovidiu a început cum nu se putea mai bine pentru echipa lui Hagi. În minutul 10, „marinarii” au primit o lovitură de pedeapsă după ce Niczuly a ieșit prost pe o centrare și l-a faultat pe Rivaldinho. Inițial, „centralul” Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue, dar a dat penalty după ce a revăzut faza la monitorul VAR. Alibec a transformat, cu o execuție puternică, pe mijlocul porții.

Cel care putea fi eroul echipei lui Hagi s-a transformat în personaj negativ. Bălașa fost eliminat după doar două minute. A văzut al doilea cartonaș galben, după un fault comis asupra lui Cosmin Matei.

Constănțenii nu au acuzat șocul rămânerii în inferioritate numerică și s-au desprins pe tabelă imediat după pauză. Alibec a reușit „dubla” de la punctul cu var. Atacantul l-a lansat perfect pe Grigoryan, care l-a driblat pe Niczuly în careu, dar a fost agățat de portarul oaspeților. Armeanul a executat în primă fază, iar Niczuly a apărat. S-a constatat că portarul nu avea niciun picior pe linia porții în momentul șutului, iar penalty-ul a fost repetat. De data aceasta a tras Alibec, care a făcut 2-0.

Echipa de la malul mării a urcat pe 8, cu 12 puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul 10, cu 11 puncte.

Hagi, bucuros de cele 3 puncte

Managerul celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a făcut câteva precizări după meci.

„Știam că va fi un meci foarte greu și era nevoie să fim conectați în permanență pentru a câștiga. Fiecare jucător cred că s-a autodepășit după eliminare, ne-am apărat foarte bine și suntem bucuroși de cele 3 puncte. Trebuie ca în continuare să arătăm tot mai bine, să fim mai pragmatici”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version