spot_img
spot_img
spot_img

Chat GPT a ajuns la performanțe incredibile

Inteligența Artificială - tot mai complexă.

Articole similare

Start-up-ul OpenAI a declarat că începe să lanseze un model puternic de inteligență artificială cunoscut sub numele de GPT-4, pregătind terenul pentru proliferarea tehnologiei asemănătoare cu cea umană și pentru o mai mare competiție între finanțatorul său Microsoft Corp (MSFT.O) și Google de la Alphabet Inc (GOOGL.O).

OpenAI, care a creat senzaționalul chatbot ChatGPT, a declarat într-o postare pe blog că cea mai recentă tehnologie a sa este „multimodală”, ceea ce înseamnă că atât imaginile, cât și indicațiile textului îl pot stimula să genereze conținut. Funcția de introducere a textului va fi disponibilă abonaților ChatGPT Plus și dezvoltatorilor de software, cu o listă de așteptare, în timp ce capacitatea de introducere a imaginilor rămâne o avanpremieră a cercetării sale.

Această lansare extrem de așteptată semnalează modul în care angajații de la birou ar putea apela la o inteligență artificială din ce în ce mai bună pentru tot mai multe sarcini, precum și modul în care companiile de tehnologie se află în competiție pentru a câștiga de pe urma acestor progrese.

Cea mai recentă tehnologie a startup-ului a reprezentat, în unele cazuri, o mare îmbunătățire față de versiunea anterioară, cunoscută sub numele de GPT-3.5, realatează Reuters. În timp ce cele două versiuni pot părea similare într-o conversație obișnuită, „diferența iese la iveală atunci când complexitatea sarcinii atinge un prag suficient”, a spus OpenAI, menționând că „GPT-4 este mai fiabil, mai creativ și capabil să gestioneze instrucțiuni mult mai nuanțate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole